SanaSlank Nicole – Week 7

Met mijn voet in de lucht
Zooooooo, ik heb net een hele zak met chips leeg gegeten! Niet een handje maar gewoon de hele zak! Ik zit met mijn voet in de lucht (nog steeds in het gips) en er overvalt me een soort frustratie. Nu heb ik me al weken ingehouden maar ik had een zwak moment. De kilo’s zijn er in het verleden ook aangekomen, doordat ik me op dat soort momenten altijd volprop! Chocola, chips, tomaatjes of wortels het maakt eigenlijk niet uit wat het is als ik maar zit te kauwen. Ik heb ook geen mate en scharrel overal naar lekkers. Voor nu, schenk ik mezelf een kopje thee in en neem nog een liter water! En ga vol goede moed weer verder. Hoop dat ik de volgende keer wat sterker in mijn schoenen sta! ☺

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn