PicoPlus laser

Tatoeage verwijderen

Tatoeages worden in principe gezet om permanent te blijven zitten. Ze bevinden zich in de tweede huidlaag en zitten daar ingekapseld zodat ze blijven zitten. Tegenwoordig zijn er methodes om tatoeages te verwijderen. De beste methode hiervoor is door middel van laserbehandelingen. Een laser is een apparaat wat gebruik maakt van een sterke lichtstraal. Deze lichtstraal wordt opgenomen door de tatoeagepigmenten. Hierdoor ontstaat er een trilling in de pigmenten waardoor de pigmentbolletjes uit elkaar ‘knappen’. Doordat de pigmentbolletjes nu heel klein zijn kunnen deze door het lichaam worden afgevoerd en kan de tatoeage worden verwijderd.

Bij SanaDerm werken we met de PicoPlus laser. Dit is de krachtigste laser. De Picolaser plus werkt in picoseconden. Dit betekent dat er een hoge concentratie energie wordt afgegeven in een zeer kleine pulsduur. Picolasers plus is de nieuwste generatie lasers op het gebied van tatoeageverwijdering en geven een snel, mooi en goed resultaat. Onze PicoPlus laser kan naast donkere tatoeages zoals donkerblauw en zwart ook gekleurde tatoeages verwijderen. Kleuren zoals rood, groen en blauw geven met deze laser ook een goed behandelresultaat.

Pigmentvermindering met de PicoPlus laser

Bij SanaDerm hebben wij verschillende behandelmethoden om donkere pigmentvlekken te verminderen en in sommige gevallen zelfs te verwijderen. De behandelingen richten zich op de melanine synthese (de aanmaak en groei van pigment). Welke methode voor u het meest geschikt is en hoeveel behandelingen u nodig heeft, wordt tijdens een intakegesprek besproken. U kunt hier een afspraak voor maken. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken

Pigment

Naast dat onze laser tatoeages kan verwijderen, kan deze ook ingezet worden voor het verminderen van pigmentvlekken en melasma. Het aantal behandelingen dat gemiddeld nodig heeft wordt bekeken door de huidtherapeut.

Kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

Voor meer informatie over de behandelingen van de PicoPlus laser kunt u een afspraak maken bij onze huidtherapeut voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.