Endermologie gezicht

LPG® Endermologie gezicht

De huid verliest gedurende de jaren haar densiteit waardoor rimpels en plooien ontstaan. Voornamelijk op het gezicht, hals, decolleté en handen. Factoren als zon, stress, tabak of vervuiling kunnen dit proces versnellen.

Endermologie stimuleert de productie van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur. Collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De gepatenteerde behandelkop van LPG® oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

Daarnaast maken de verschillende instellingen van de LPG®-behandelkop het mogelijk om de adipocyten (vetcellen) doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Indicaties voor LPG® Endermologie:

  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Huidverbetering
  • Kaaklijn verstrakken

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
LPG® Endermolgie specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
23 jaar ervaring
Contact opnemen

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Om te kunnen bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn, wordt er gekeken naar de huid. Dit bespreken wij tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan op. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 12 en 15 behandelingen.

U kunt eenmalig een proefbehandeling inboeken waarbij u 25% korting ontvangt.    Klik hier voor onze uitgebreide prijslijst

LPG® Endermologie gezicht
30,00
10 minuten
LPG® Endermologie gezicht
45,00
20+ minuten
LPG® Endermologie gezicht
60,00
30+ minuten

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.