SanaSlank Nicole – Week 6

Verjaardagen en verleidingen
Ik merk na alle feestjes dat ik het moeilijk vind om weer goed op te starten! Ik zie overal lekkers en vind het moeilijk me te beheersen. Geen honger, maar wel heel erg lekkere trek. Mijn vriend was ook nog jarig en ondanks dat ik wel keuzes heb gemaakt, geen taart maar wel een wijntje, toch een paar nootjes en een chipje, voel ik mij daarna toch schuldig. Inmiddels ben ik wel bijna 8 kilo kwijt. En hebben we besloten om over te stappen naar blok 2. Dit betekend dat ik nu ‘s avonds vlees of vis mag eten. Ik moet zeggen dat het ook weer wat meer variatie in het eten geeft en ik ben lekker op internet aan het zoeken naar recepten. Zo zou die laatste 4 kilo toch ook moeten lukken!

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn