Hoera! Wij zijn jarig

Hoera! Wij bestaan vandaag 24 jaar!
Om dit met jullie te vieren geven wij de hele maand november 10% korting op onze fijne Vitamine C producten van pHformula.

Onze Vitamine C producten zijn essentieel bij het voorkomen en verbeteren van zichtbare tekenen van huidveroudering en pigment verschuivingen. Na de zomermaanden kan jouw huid wel wat extra verzorging gebruiken en met onze vitamine C producten help jij jouw huid te herstellen van eventuele zonneschade.

VITA C Bright Overnight Mask: Een hydraterend masker met vitamine C om gedurende de nacht te laten zitten. De unieke formule zorgt voor langdurige hydratatie. Het helpt het vochtgehalte te herstellen voor een soepele, gezonde en gladde huid.

VITA C 24 Hour Cream: Deze crème is een hoog geconcentreerde vitamine C crème met 24-uurs hydraterende eigenschappen ontwikkeld voor directe en intensieve hydratatie.
De vitamine C crème met een lichte textuur bevat Magnesium Ascorbyl Phosphate in een medische dosering met superieure anti-ageing effecten voor dagelijks en lange termijn gebruik. De 24-uurs moisturizing complex in deze formule bestaat uit een synergetische combinatie van natuurlijke moisturizers voor een lange termijn hydratatie en bescherming van de huid.

Vita C serum: Een geconcentreerd serum boordevol Vitamine C voor een exceptioneel sterke anti-oxidatie. Dankzij de unieke cel tot cel communicatie worden ook dieper gelegen vitale cellen voorzien van een flinke dosis Vitamine C.

Bestellen

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Doe dit gemakkelijk en snel via onze WhatsApp: https://wa.me/c/31620027606