Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen?

Tatoeages zijn erg populair. Veel mensen lopen ermee rond, maar sommige hebben later toch spijt van hun keuze die ze in het verleden of recent hebben gemaakt. Uw tatoeage laten verwijderen is dan een goede optie. Bij SanaDerm in Hoorn bent u in vertrouwde handen.Doordat onze huidtherapeuten werken met de meest geavanceerde lasers (en verschillende laserfrequenties) verwijderen we uw tatoeage vakkundig en littekenvrij. Sanaderm heeft ook de nieuwste soort lasers op het gebied van tatoeageverwijdering in huis; de Picolaser Plus. Hiermee kunnen tatoeages sneller verwijderd worden t.o.v. de traditionele lasers.

Tarieven tatoeage verwijderen met de Picoplus laser + Focused dots laser

Niemand heeft zin in oneindig veel behandelingen die 2 tot 3 jaar duren. Wij bij SanaDerm begrijpen dat u uw tattoo zo snel mogelijk weg wilt hebben, zonder littekens of gedoe. Daarom werken wij alleen met de Picoplus met de unieke Focus Dots nabehandeling. De nieuwste generatie PICO lasers, die alle kleuren tatoeages op elk huidtype veilig, snel en effectief verwijderd.

Bij de Picoplus behandeling van de tatoeage wordt tijdens de laserbehandeling het gebied nog na behandeld met de Focus Dots. Voordelen van de nabehandeling met Focus Dots:

  • Zorgt voor een sneller genezingsproces
  • Tatoeage zal sneller vervagen, dus minder behandelingen nodig
  • Het voorkomt ontstaan van littekenweefsel
  • Nabehandeling is geheel pijnvrij!

De prijs voor het verwijderen van de tatoeage is afhankelijk van de grootte. Wij beschikken over de Pico laser, omdat deze laser tot 50% sneller is t.o.v. de traditionele laser.

In de onderstaande tabel vindt u de prijzen per cm2 per behandeling.

Meer weten over de kosten voor het verwijderen van uw tatoeage? Neem geheel vrijblijvend contact op met SanaDerm. We nemen rustig de tijd om het behandelplan door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

5 cm2
95,-
10 cm2
110,-
15 cm2
125,-
20 cm2
140,-
25 cm2
155,-
30 cm2
170,-
40 cm2
195,-
60 cm2
230,-
100 cm2
265,-
Voor en na tatoeage verwijderen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Veel gestelde vragen en antwoorden over het verwijderen van tatoeages

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om mijn tatoeage te verwijderen?

De duur van uw behandeling is afhankelijk van:

– De kleur van de inkt
– De diepte van de inkt
– De gebruikte inktsoorten bij jouw tatoeage

Met de Picolaser kunnen tatoeages tot een keer zo snel worden verwijderd: voor een ‘amateur’ tatoeage gemiddeld 2 tot 4 behandelingen en voor een professioneel gezette tatoeage 5 tot 8 behandelingen.

De tijd tussen de behandeling is in het begin minimaal 6 á 8 weken. Een langere periode tussen de behandelingen is geen probleem. Soms is het zelfs beter voor de huid om een langere periode tussen de behandelingen te laten om de huid de kans te geven om te genezen. Dit gaat in overleg met onze huidtherapeut.

Tijdens uw eerste consult kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Is mijn tatoeage na de volledige behandeling weg?

In 98% van de gevallen; ja! Meestal laseren we een tatoeage in zijn geheel weg. Dit is o.a. afhankelijk van hoe diep een tatoeage is gezet en de hoeveelheid inkt die is gebruikt.

Is het verwijderen van een tatoeage pijnlijk?

Een tatoeage verwijderen is niet geheel pijnloos. Het is te vergelijken met het zetten van een tatoeage.

Het pijnlijke gevoel wordt minder naarmate de tatoeage vervaagt. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld met koude lucht. Hierdoor wordt de huid een beetje verdoofd en doet het minder pijn.

De behandeling gaat erg snel. Een kleine tatoeage is binnen 5 minuten behandeld. Na de tatoeage behandeling kan de huid wat branderig aanvoelen maar zal je geen pijn meer ervaren. Voor een sneller herstel adviseren wij u THOCLOR te gebruiken. Dit is een zeer krachtige desinfecterende spray.

Ontstaan er littekens na de behandeling?

Nee, wij verwijderen uw tatoeage in vrijwel alle gevallen littekenvrij.

Kan elke kleur van mijn tatoeage verwijderd worden?

Ja en dat maakt SanaDerm uniek! Niet elke laser kan alle inktkleuren verwijderen. Onze Picolaser Plus kan elke kleur verwijderen.

Is het verwijderen van de tatoeage gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Tatoeage verwijdering en Pigmentvermindering

Tatoeages worden in principe gezet om permanent te blijven zitten. Ze bevinden zich in de tweede huidlaag en zitten daar ingekapseld zodat ze blijven zitten. Tegenwoordig zijn er methodes om tatoeages te verwijderen. De beste methode hiervoor is door middel van laserbehandelingen.
Een laser is een apparaat wat gebruik maakt van een sterke lichtstraal. Deze lichtstraal wordt opgenomen door de tatoeagepigmenten. Hierdoor ontstaat er een trilling in de pigmenten waardoor de pigmentbolletjes uit elkaar ‘knappen’. Doordat de pigmentbolletjes nu heel klein zijn kunnen deze door het lichaam worden afgevoerd en kan de tatoeage worden verwijderd.

Bij SanaDerm werken we met de PicoPlus laser. Dit is de krachtigste laser. De Picolaser plus werkt in picoseconden. Dit betekent dat er een hoge concentratie energie wordt afgegeven in een zeer kleine pulsduur. Picolasers plus is de nieuwste generatie lasers op het gebied van tatoeageverwijdering en geven een snel, mooi en goed resultaat. Onze PicoPlus laser kan naast donkere tatoeages zoals donkerblauw en zwart ook gekleurde tatoeages verwijderen. Kleuren zoals rood, groen en blauw geven met deze laser ook een goed behandelresultaat.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken

Pigment

Naast dat onze laser tatoeages kan verwijderen, kan deze ook ingezet worden voor het verminderen van pigmentvlekken en melasma. Het aantal behandelingen dat gemiddeld nodig heeft wordt bekeken door de huidtherapeut.

Kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

Voor meer informatie over de behandelingen van de PicoPlus laser kunt u een afspraak maken bij onze huidtherapeut voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

Tatoeage verwijderen

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.