Forlle’d behandelingen en producten uit Japan

“Deze behandeling voelt echt als een kadootje voor mijzelf” “Het is alsof met zijde mijn huid wordt gemasseerd” “Het resultaat is verbluffend en het verschil is meteen te zien”

Aldus verschillende tevreden klanten die de afgelopen weken de behandelingen hebben ondergaan met de producten van Forlle’d. Als enige Salon in Hoorn en omgeving zijn wij dan ook enorm trots dit merk te mogen voeren in onze salon. De behandelingen van Forlle’d zijn niet alleen heerlijk ontspannend door de vele massagetoepassingen, Forlle’d is ook de expert in anti-aging uit Japan.

Nobelprijswinnaar 
Wat het merk Forlle’d zo bijzonder maakt, is dat het hyaluronzuurmolecuul zo klein is gemaakt (tot 5 nanometer) dat de hyaluronzuur helemaal tot in de diepste huidlaag doordringt Hierdoor wordt vochtverlies voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De negatieve invloeden van buitenaf worden verminderd en het is zeer effectief als anti- oxydant.

Forlle’d producten bevatten laagmoleculaire werkstoffen. De combinaties van diverse werkstoffen zijn in staat de huid te verjongen op cellulair niveau zonder injecties.

Unieke samenstellingen uit deze werkstoffen stimuleren de celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid. De weerstand van de huid wordt hoger.

De cellen zijn beter beschermd tegen irriterende stoffen en allergenen, het mineralengehalte van de huid wordt hoger terwijl de genezing van de huid wordt gestimuleerd.

 

Wat maakt Forlle’d zo bijzonder?

Werkstoffen zijn zo klein dat ze tot in de diepste huidlaag kunnen doordringen.
Forlle’d is geschikt voor iedereen die geen botox en/of fillers wilt gebruiken.
Forlle’d vermindert rimpels, verstevigt de huid en boost de huidvernieuwing.
De resultaten zijn verbluffebnd en al zichtbaar na 1 behandeling.
Contact opnemen

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. En ze zijn perfect te combineren met alle behandelingen die wij aanbieden in de salon. Bovendien versterken en verlengen ze het effect van botox en filler behandelingen.

 


Forlle'd Treatment
129
Inclusief peeling
139
Inclusief bindweefselmassge
139
Inclusief peeling en bindweefselmassage
149

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.