LPG® Endermologie de oplossing voor Cellulite

Help ik heb cellulite! LPG Endermologie de oplossing

Cellulite, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd, is een probleem dat veel vrouwen treft. Het komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Mannen hebben er bijna geen last van. Meestal wordt het aangetroffen op de dijen, de bovenbenen, de billen en de onderbuik. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en gezegd, wordt cellulite niet veroorzaakt door overgewicht. De uiting van cellulite kan er wel door worden versterkt, maar slanke vrouwen kunnen er ook last van hebben. De oplossing voor deze vervelende cellulite is de nieuwste technologie LPG Endermologie behandeling.

Hoe ontstaat het?

Cellulite ontstaat doordat vetcellen in het onderhuidse bindweefsel in volume toenemen. Hierdoor worden er onregelmatigheden gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechtering van de bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring

Is er iets aan te doen?

Bij SanaDerm worden, al meer dan 24 jaar lang, Endermologie behandelingen gegeven met een LPG apparaat. LPG Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van de LPG apparaat waarbij de huid en het onderliggende bindweefsel wordt ‘losgemaakt’. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevordert. Gedurende de laatste vijftien jaar zijn er over de hele wereld tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. LPG Endermologie is een wetenschappelijke methode en bewezen effectief in de strijd tegen cellulite.

Zijn er nog meer toepassingen?

Ja, LPG Endermologie wordt ook toegepast voor het verstevigen van de huid en het soepeler maken van prikplekken/ littekens. Tijdens een dieet, zoals bijvoorbeeld het SanaSlank eiwitdieet waarmee u snel kilo’s verliest, is het verstandig om LPG Endermologie behandelingen te ondergaan om de huid te verstevigen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Om te kunnen bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn, wordt er gekeken naar de huid en naar het stadium van de cellulite. Dit bespreken wij tijdens een intake en proefbehandeling. Aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan op. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 12 en 20 behandelingen. Klik hier voor onze uitgebreide prijslijst

Proef Behandeling LPG Endermologie
17,25
15 minuten
Proef Behandeling LPG Endermologie
23.25
25 minuten
Proef Behandeling LPG Endermologie
31,00
35 minuten

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.