Arts Injectables: botox en fillers

Bij SanaDerm werken we al 23 jaar lang samen met Dr. Paul Wijffels, cosmetisch arts. Paul Wijffels is tot arts opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van rimpels middels injectables het gebruik van afbreekbare (tijdelijke) producten heeft zijn voorkeur. Drs.Paul Wijffels is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde(www.nvcg.nl).

Door zijn jarenlange ervaring kan hij u de optimale behandeling bieden bij storende zaken zoals een vervelende frons rimpel, een vermoeide blik door lijntjes onder de ogen of scherpe trekken rond uw mond. Dr. Paul Wijffels kijkt vooral naar wat mooi is en wat bij u het beste past. Zijn advies is eerlijk waardoor u tevreden weer naar buiten zult lopen.

Rimpels, wat doen wij er aan?
Vaak niets, maar velen van ons vinden rimpels wel degelijk storend en willen er graag iets aan laten doen. Het verwijderen, d.w.z. minder zichtbaar maken, van rimpels middels injecties kan met verschillende stoffen gebeuren, afhankelijk van de aard van de rimpels en de wensen van de cliënt.

Injectables
Injectables zijn injecteerbare middelen, die een bepaalde reactie in de huid teweegbrengen. Rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnen helemaal. Kleine littekens, zoals bijvoorbeeld van acné worden opgevuld. Het voller maken van de lippen is ook goed mogelijk evenals volume toename van ingevallen wangen. Het prettige van injectables is dat er zonder operatie aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt. Tijdelijke injectables worden makkelijker afgebroken en zijn dus veilig voor uw huid! De behandeling kan zonder problemen worden herhaald. Bovendien kunt u gebruik blijven maken van nieuwe ontwikkelingen in de techniek.

Last van overmatig transpiratie in bijvoorbeeld gezicht, handen of oksel? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Vrijblijvend informatiegesprek

Wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen met botox en fillers? Maak een afspraak bij SanaDerm voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt uitgebreid besproken wat u stoort en wat uw wensen zijn.
Dr. Paul Wijffels neemt graag alle tijd voor u zodat u zich volledig ontspannen en op uw gemak voelt. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid voor een gratis nacontrole.

Paul Wijffels is op de volgende dagen aanwezig bij SanaDerm
15 september (vol)
6 oktober (vol)
27 oktober
17 november
8 december

Voor meer informatie bel naar 0229-206422 of stuur een berichtje naar 0620027606

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen, producten en prijslijst

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.