Arts Injectables: botox en fillers

Binnen SanaDerm werken wij al meer dan 23 jaar samen met Dr. Paul Wijffels als gecertificeerd cosmetisch arts KNMG profiel. Hij is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC*. Na een assistentschap chirurgie is hij ruim 15 jaar werkzaam geweest op het vakgebied van de flebologie (behandeling van veneuze stoornissen zoals spataderen).

Paul Wijffels heeft zich verdiept in de cosmetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Medische behandelingen met fillers en botuline toxine zijn zijn specialiteit, gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Het gebruik van afbreekbare (tijdelijke) producten heeft zijn absolute voorkeur en hij werkt dan ook alleen met afbreekbare middelen. Hij voldoet aan de eisen van zijn beroepsvereniging de NVCG en de RGS (Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten)  die recht geven op de titel gecertificeerd cosmetisch arts KNMG.

 

Paul Wijffels is sedert 2006 gecertificeerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde ( www.nvcg.nl ), waarin hij als secretaris 6 jaar lang een bestuursfunctie heeft vervuld. De NVCG heeft een opleidingscurriculum samengesteld voor artsen werkzaam in de cosmetische geneeskunde. Hieraan valt te toetsen of een arts bekwaam is. Kwaliteit en transparantie zijn het grootste doel. Verder is Paul Wijffels lid van het European College of Aesthetic Medicine ( www.ecamedicine.com ), lid van de Visitatie  Commissie van de NVCG en docent aan het Allergan Medical Institute. Middels nascholing in binnen- en buitenland houdt hij zijn kennis op het brede gebied van de cosmetische geneeskunde actueel en zijn er goede intercollegiale contacten. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Hij geeft zelf training aan  artsen op het gebied van fillers en botuline toxine en is tevens werkzaam als medisch adviseur.

Paul Wijffels is tevens adviserend arts voor het onafhankelijk klachten instituut DokH en vertrouwensarts voor de Stichting Onderwijs Cosmetische Geneeskunde.

* BIG registratienummer: 09025037601

 

Rimpels, wat doen wij er aan?
Vaak niets, maar velen van ons vinden rimpels wel degelijk storend en willen er graag iets aan laten doen. Het verwijderen, d.w.z. minder zichtbaar maken, van rimpels middels injecties kan met verschillende stoffen gebeuren, afhankelijk van de aard van de rimpels en de wensen van de cliënt.

Injectables
Injectables zijn injecteerbare middelen, die een bepaalde reactie in de huid teweegbrengen. Rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnen helemaal. Kleine littekens, zoals bijvoorbeeld van acné worden opgevuld. Het voller maken van de lippen is ook goed mogelijk evenals volume toename van ingevallen wangen. Het prettige van injectables is dat er zonder operatie aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt. Tijdelijke injectables worden makkelijker afgebroken en zijn dus veilig voor uw huid! De behandeling kan zonder problemen worden herhaald. Bovendien kunt u gebruik blijven maken van nieuwe ontwikkelingen in de techniek.

Last van overmatig transpiratie in bijvoorbeeld gezicht, handen of oksel? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Vrijblijvend informatiegesprek

Wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen met botox en fillers? Maak een afspraak bij SanaDerm voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt uitgebreid besproken wat u stoort en wat uw wensen zijn. Paul Wijffels neemt graag alle tijd voor u zodat u zich volledig ontspannen en op uw gemak voelt. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid voor een gratis nacontrole.

Paul Wijffels is op de volgende dagen aanwezig bij SanaDerm
24 mei 2024
7 en 28 juni 2024
19 juli 2024
30 augustus 2024

Voor meer informatie bel naar 0229-206422 of stuur een berichtje naar 0620027606

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen, producten en prijslijst

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.