Vacature huidtherapeut

Word jij de nieuwe collega huidtherapeut van onze huidtherapeut Laura bij SanaDerm?
Ben jij die enthousiaste gedreven collega die wij zoeken? SanaDerm is een huidtherapeutische praktijk en schoonheidssalon. Binnen het bedrijf richten wij ons voornamelijk op cosmetische en cosmedische zorg. Wij zijn een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en met de innovaties mee gaat. Ons team bestaat uit drie schoonheidsspecialistes waarvan twee tevens pedicure zijn en één gewichtsconsulente is, één huidtherapeut, één masseuse, drie baliemedewerksters en een arts injectables.

Welke behandelingen worden er bij SanaDerm uitgevoerd?
Wij bieden een breed scala aan behandelingen. Zoals endermologie, cryolipolyse, pedicure, gellak, cryotherapie, acnetherapie, verschillende behandelingen tegen huidveroudering, roodheid en pigment, zoals peelings en microneedling, maar ook tatoeages en pigmentvlekken verwijderen met de PicoPlus laser. Daarnaast bieden wij afslanken met het eiwitrijke SanaSlank dieet aan. Ook bieden wij botox en filler behandelingen aan.

Bij SanaDerm werken wij met de volgende merken: pHformula, Me Line, Dr. K Dermal Health Care, DrK cellREVERSE, Thoclor labs, Forlle’d en Nimue. Ga voor meer informatie naar deze website. Naast deze mooie merken ga je ook werken met onze apparatuur. Wij werken bij SanaDerm al meer dan 23 jaar met de Cellu M6 Intergrale en met de Cellu M6 Alliance. De PicoPlus laser gebruiken wij veel voor het verwijderen van tatoeages, permanente make-up, en pigment. Onze MeDioStar laser voor het verwijderen van ongewenste haargroei en storende vaatjes. Met de Cryopen bevriezen we storend weefsel zoals steelwratjes, goedaardige moedervlekken enz. Met de Fusion mesotherapie verminderen wij fijne lijntjes en gebruiken wij deze behandeling om littekens en striae te verminderen. Vaak in combinatie met de LPG Endermolgie.

Functieomschrijving.
Je werkt samen met alle collega’s, maar voornamelijk met onze huidtherapeut Laura. Je behandelt zelfstandig cliënten en bent in staat zelf een behandelplan op te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het zelf invullen van behandelverslagen en het afnemen van intakegesprekken. Je voert op een juiste en nette wijze gesprekken met cliënten en andere belanghebbende in het bedrijf.

Wat bieden wij:
-marktconform salaris
-werktijden en uren in overleg
– werken in een gezellig team
-trainingen vanuit leveranciers
-afwisselende behandelingen
-lidmaatschap NVH
-registratie kwaliteitsregister paramedici

Heb je interesse in deze functie?
Neem dan contact met ons op via info@sanaderm.nl t.a.v. Katinka Tillemans en stuur je CV en motivatie. Ook voor vragen over deze functie kun je ons bereiken op bovenstaand emailadres.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.