Tieners opgelet! Speciaal in jullie vakantie deze fijne jeugdbehandeling

Heb jij al een tijdje last van een onzuivere huid en weet je niet zo goed wat je er tegen kan doen? Blijf er niet mee rondlopen en maak nu in jouw vakantie een afspraak voor een jeugdbehandeling bij één van onze huidtherapeutes.  Onze Jeugdbehandeling bestaat uit het reiniging van de huid, peeling , verwijderen van onzuiverheden en een masker. Het is belangrijk dat je na de jeugbehandeling thuis jouw huid goed blijft verzorgen, daarom hebben wij tijdens de zomervakantie deze fijne actie

pHformula
Onze huidtherapeutes werken met de producten van pHformula en speciaal voor de acne gevoelige huid van tieners is er een mooie homecare kit van SPOT ON. Deze SPOT ON homecare kit bestaat uit een selectie producten om de acne-gevoelige huid gericht aan te pakken en uitbraken onder controle te houden. Naast de huidverbeterende producten kun je er ook voor kiezen om een jeugdbehandeling te boeken bij SanaDerm. Deze behandeling kan voor het gezicht maar is ook mogelijk als je last hebt van acne op je rug.

 

Experts in huidverbetering

Acne specialist
Vergoeding mogelijk Zorgverzekering
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
23 jaar ervaring
Prijslijst

De SPOT ON kit bestaat uit:

G.E.L. cleanse: een zachte, zeepvrije reinigingsgel voor alle huidtypen. Verwijder grondig onzuiverheden zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid te verstoren, waardoor de huid fris en schoon achterblijft.

SPOT ON moisture balance: deze snel absorberende moisturiser bevat een unieke combinatie van ingrediënten. Het biedt hydratatie zonder zwaar aan te voelen en zorgt voor een matte finish. Voor een soepele en gezonde huid.

SPOT ON blemish active: de snelwerkende SPOT ON blemish active helpt de ongemakken van ance direct zichtbaar te verminderen. De antimicrobiële formule elimineert acne-bacteriën direct, terwijl salicylzuur in de poriën dringt om ontstekingen tegen te gaan.

Zomer aanbieding voor alle tieners!
Bij aanschaf van de pHformula SPOT ON homecare kit ontvang je nu tijdelijk 25% korting op je eerste jeugdbehandeling

Shop de huidverbeterende producten voor thuis + één behandelin
van €126.50 VOOR €115,-
De jeugdbehandeling kan je ook los ingepland worden voor €47,50 of koop SPOT ON homecare kit los voor €79,-

Ga voor overige behandeling naar onze prijslijst: klik hier.

 

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.