LCN Wilde Pedique Silver Plus
Gel op teennagels

Heeft u last van schimmel, hoornnagels of zijn uw nagels deels afgebroken en/of dusdanig aangetast dat er geen normale gezonde teennagel zichtbaar is? Dit kunnen wij bij SanaDerm mooi bijwerken met de wilde pedique silver plus van LCN. Na de behandeling heeft u gelijk een mooi resultaat en ziet uw aangetaste nagel er weer natuurlijk uit.

LCN wilde pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden. Met deze behandeltechniek kunnen teennagels hersteld worden door middel van een bijzonder elastische gel die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel.

De speciaal ontwikkelde flexibele gel kan ook bij schimmelnagels worden toegepast mede dankzij de kiemdodende werkstof in het product. De gel bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische (schimmelwerend) component Piroctone Olamine en anti-bacterieel component zilver. Naast dat de nagels er weer mooi en verzorgd uitziet heeft de gel die wij toepassen een anti-bacteriële werking. De methode is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Experts in huidverbetering

Gediplomeerde medisch pedicure
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
23 jaar ervaring
Prijslijst

Hoe herkent u een schimmelnagel:

  • de nagel is verdikt of verhard
  • de nagel wordt bobbelig
  • de nagel brokkelt af
  • de nagel verkleurt
  • de nagel kan loslaten
  • het gebied rondom de nagel kan pijn doen of jeuken

Magnetic Gellak
Na het aanbrengen van de speciale gel kunt ervoor kiezen om uw nagels in een mooie kleur te laten lakken met onze magnetic gellak maar u kunt ook kiezen om deze thuis in uw favoriete kleur te lakken.

Nabehandeling
LCN Wilde Pedique groeit samen met de natuurlijke nagel uit. U kunt ervoor kiezen de gelnagels bij te laten werken, weg te laten frezen of uit te laten groeien. Nabehandeling vindt plaats na 6-8 weken.

Wilt u meer weten over deze behandeling?
Neem dan contact op met SanaDerm of vul het onderstaande contact formulier in. U mag ons ook altijd een WhatApp berichtje (06-20027606) sturen met eventueel een foto als u twijfelt of wij uw teennagel kunnen behandelen met de LCN Wilde Pedique Gel. Zodra onze medisch pedicure uit behandeling is zal zij uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.