Oedeemtherapie

Een drainerende behandeling waarbij verschillende klieren zoals okselklieren of liesklieren worden gemasseerd. Zo wordt er in de goed werkende lichaamsdelen ruimte gemaakt om lymfe uit het probleemgebied te ontvangen en af te voeren. Het is een techniek waarbij onze huidtherapeut middels zachte pompende bewegingen de vochtopname door de lymfevaten zal stimuleren en wordt het functioneren van goede vaten bevorderd.

Met deze specifieke handgrepen wordt de eigen beweeglijkheid van het lymfevatensysteem geactiveerd wat de afvoermogelijkheden van lymfe doet vergroten, hierdoor kan er meer lymfe worden afgevoerd.

Contact opnemen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Vaak zijn er littekens of hardnekkige plekken met verbindweefseling die de lymfe-afvoer belemmeren. Onze huidtherapeut zal deze delen soepel en zacht proberen te maken. Hoe zachter het weefsel des te gemakkelijker de ontstuwing van het oedeemgebied is.

Deze behandeling kan goed toegepast worden bij lymfoedeem en bij lipoedeem. Maar het is altijd een onderdeel van een combinatie van behandelingen. Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met Jorinde aanvragen..

Contact opnemen

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.