Rosacea

Rosacea
Rosacea wordt ook vaak onder een vorm van acne gezet. Dit komt omdat bij deze vorm van roodheid ook vaak ontstekingen voorkomen. Meestal zitten er ook enkele pustels op de wangen en/of neus. Een van de kenmerken van Rosacea is de diffuse roodheid van met name de wangen en zwelling van de neus. Vaak zijn er ook haarvaatjes en uitgezette bloedvaatjes te zien in de huid. Rosacea is een chronische aandoening, die niet besmettelijk is en goed te behandelen. Het komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen en ontstaat vaak tussen het 30e en 50e levensjaar. De oorzaak is tot op heden onbekend, er zijn verschillende theorieën. Gelukkig bieden wij, als gespecialiseerde schoonheidssalon, nu de rosacea behandeling aan met een goed resultaat.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Wat kan er aan worden gedaan? Rosacea Behandeling
Wij proberen zoveel mogelijk de huid te herstellen. De producten van pHformula hebben een hoge beschermingsfactor en een speciale lijn tegen Chronisch Roodheid gemaakt. Deze lijn kan zowel bij Chronische Roodheid als Rosacea achtige klachten worden ingezet. Door middel van zuren en een werkstoffen wordt er diep in de huid gewerkt aan huidherstel en cel vernieuwing. Hierdoor wordt de huid sterker en zal de roodheid in het gezicht verminderen.

Vergoeding bij Rosacea Behandeling
Chronische Roodheid, Couperose en Rosacea kan (deels) worden vergoed door de verzekering. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij onze huidtherapeute

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.