SanaDerm breidt uit met pHformula MD voor effectieve aanpak van huidproblemen

Goed nieuws voor iedereen die kampt met hardnekkige huidproblemen zoals acne, chronische roodheid, anti aging en hyperpigmentatie. SanaDerm gaat uitbreiden met een nieuwe lijn: pHformula MD. Deze medisch geavanceerde skin resurfacing behandelingen maken het mogelijk om diverse huidproblemen nog effectiever aan te pakken.

Krachtige formules voor zichtbare resultaten
De pHformula MD producten bevatten krachtige actieve ingrediënten die diep in de huid doordringen. Hierdoor worden oneffenheden zoals acne, pigmentvlekken en roodheid bij de bron aangepakt. De formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te vernieuwen en te herstellen, zonder deze te beschadigen of uit te drogen.

Geschikt voor diverse huidproblemen
Of u nu last heeft van puistjes, een onregelmatige teint, fijne lijntjes of een gevoelige, reactieve huid: met pHformula MD is er voor elk huidprobleem een passende behandeling. De lijn bestaat uit verschillende producten die afgestemd kunnen worden op uw specifieke huidconditie en -behoeften. Zo krijgt u altijd een behandeling op maat voor het beste resultaat.

Professionele behandelingen en thuisverzorging
De pHformula MD behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeut en huidspecialisten. Zij zullen de producten optimaal afstemmen en combineren voor maximaal resultaat. Daarnaast zijn er verschillende soorten thuis verzorgingsproducten te koop, zodat je de positieve effecten van de behandelingen thuis kunt onderhouden voor een langdurig resultaat.

Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek
Wilt u graag uw huidprobleem aanpakken? Maak dan nu een afspraak bij SanaDerm voor een kennismaking met pHformula MD, de medisch geavanceerde skin resurfacing behandeling voor een stralende en egale huid.

Vergoeding
Behandelingen met het merk pHformula MD kunnen (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw eigen polisvoorwaarden.

 

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn