Gezichtsbehandelingen

Ontspanning of huidverbetering?
In onze schoonheidssalon bent u van harte welkom voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling en/of lichaamsmassage. Ook voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen of alleen voor het epileren/harsen en/of verven van de wimpers/wenkbrauwen bent u bij SanaDerm aan het juiste adres.

SanaDerm werkt in de beauty salon met drie verschillende merken: pHformula®, Forrle’d®, Nimue® en Dr K®. Deze merken zijn zowel voor ontspannende behandelingen als voor huidverbeterende behandelingen geschikt en af te stemmen op elke huidtype.

Voorafgaand aan de behandeling zal er samen met de schoonheidsspecialiste besproken worden welke gezichtsbehandeling zal worden uitgevoerd.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

pHformula

pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

Behandelingen pHformula

Forlle’d

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

Behandelingen Forlle’d

Nimue

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.