Huidtherapie nabij Alkmaar

Zoekt u naar een praktijk met al jaren ervaring op het gebied van huidtherapie in de regio Alkmaar? SanaDerm, gelegen in Hoorn, biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverbetering. Ons team van gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zet zich in voor het bieden van persoonlijke en effectieve behandelingen.

Waarom kiezen voor huidtherapie bij ons in de regio Alkmaar?

Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische en cosmedische zorg, waarbij we voortdurend blijven innoveren en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Bij SanaDerm werken wij met verschillende merken zoals pHformula, MeLine, Forlle’d en DrK. Naast deze fijne merken werken wij met de nieuwste lasers zoals de PicoPlus en de MeDioStar laser om acne, pigment, littekens en huidveroudering te verminderen.

Onze behandelmethoden

Naast onze huidtherapeutische behandelingen zoals acnetherapie en littekentherapie kunt u bij SanaDerm ook terecht als u last heeft van oedeem. Om oedeem te verminderen en klachten te verlichten gebruikt onze huidtherapeut de CELLU M6® Alliance van LPG endermologie. Deze speciale behandelkop heeft een rol- en klepfunctie en bevordert gelijktijdig de doorbloeding en de afvoer van vocht en vetten. De CELLU M6® Alliance heeft de mogelijkheid tot 80 LPG® endermologie-behandelprogramma’s waarmee wij de volgende indicaties kunnen behandelen:

  • Lipoedeem
  • Storende of pijnlijke littekens
  • Oedeem na kanker of na andere medische ingrepen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring
Contact opnemen

Gemakkelijk bereikbaar vanuit Alkmaar

Gelegen aan de rand van de binnenstad van Hoorn, is SanaDerm gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio Alkmaar en daarbuiten. U kunt bij ons rondom het pand gratis parkeren en hebben een fijne wachtruimte waar u gebruikt kunt maken van onze wifi.

Maak vandaag nog uw afspraak

Wilt u starten met huidtherapie nabij Alkmaar? Neem contact met ons op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek bij onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek zal onze huidtherapeut uw huid beoordelen en samen met u een passend behandelplan opstellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-206422 of vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.