Microneedling

Microneedling voor huidverbetering en (acne)littekens.

Micro-needling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Contact opnemen

Onze huidtherapeut Jorinde maakt gebruik van een speciale Fusion Monopen met een kopstukje van minuscule steriele naaldjes. Hiermee wordt op hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar. Het stimuleert de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met peeling. Bekijk hier onze folder.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Microneedling wordt succesvol toegepast

  • (acne)littekens
  • een door zon beschadigde huid
  • grove poriën en/of grove huidstructuur
  • melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • rimpels en fijne lijntjes
  • Hyperpigmentatie
  • striae
Contact opnemen

Het resultaat van Microneedling

Resultaten van de behandeling kunnen zijn; gladdere, frissere huid, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnélittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens.

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek bij Jorinde. Tijdens dit gesprek maken wij een passend behandelplan. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgave doen. Onze huidtherapeut is BIG geregistreerd eventuele vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw ziektekostenverzekering.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.