Dr. K – Pre, Pro en
Postbiotica & Nucleotiden!

Dr. K
Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze levende bacteriën ofwel probiotica. Deze kennen we voornamelijk vanuit onze darmen. Echter zijn er ook op onze huid levende bacteriën aanwezig. Dit is ons microbioom. Steeds vaker zien wij mensen die last hebben van een verslechterde barrièrefunctie van de huid. De afgelopen jaren zijn gevoeligheden van externe factoren erg toegenomen. Dit heeft onder andere te maken met de afweer van onze huid.

Dr. K is een medi-cosmeceutisch merk, wat zich heeft gespecialiseerd in het versterken van onze huid barrière. Ze werken doormiddel van het toevoegen van prebiotica aan onze huid. Prebiotica is voeding voor onze probiotica. Hierdoor ontstaat het “pro-biotische” effect. Dit zorgt voor versterking van onze probiotica en daarmee een sterkere afweer van onze huid. Wanneer de afweer van onze huid goed is, zullen irriterende en ontstekende factoren minder invloed hebben op onze huid. Hierdoor worden klachten zoals ontstekingen, roodheid en huidveroudering voorkomen. Daarnaast kan een al beschadigde huid zichzelf weer gaan herstellen waardoor schade uit het verleden ook wordt verminderd.

De Dr. K behandel lijn bestaat uit milde behandelingen in de praktijk, met ondersteuning van producten voor thuis.

`` Dr. K Dermal Health Care is ontwikkeld om de gezondheid van het huidmicrobioom en de diepere huidlagen op alle aspecten te verbeteren ``

Contact opnemen

Dr. K CellRevers
Naast de repair lijn van Dr. K heeft Dr. K ook een speciale behandellijn met de toevoeging van zogeheten nucleotiden. Dr. K blijft werken met het pre- en probiotische systeem, maar in de CellReverse lijn wordt er ook nog gericht gewerkt op het herstel van ons DNA. Ons lichaam is continu cellen aan het vernieuwen. Dit doet ons lichaam door een kopie te maken van ons DNA en daaruit een nieuwe cel te vormen.

Nucleotiden zijn de belangrijkste componenten van ons DNA. De ‘dwarsbalkjes’ van onze DNA strengen zijn opgebouwd uit deze nucleotiden. In ons dagelijks leven kunnen we helaas niet genoeg nucleotiden uit onze voeding halen. Ook kan ons lichaam niet voldoende nucleotiden aanmaken in onze cellen of voldoende recyclen. Hierdoor wordt de DNA code van onze cellen steeds slechter en functioneren onze cellen minder goed. We kunnen dit vergelijken met het maken van een kopietje. Wanneer één van de kleuren cartridges niet meer voldoende inkt heeft, zal de kwaliteit van een kopietje steeds iets minder worden.

Wij kunnen de vermindering van kwaliteit (schade) terug zien in de huid, zoals veroudering, pigmentvlekken en roodheid wat resulteert in een verslechterde barrièrefunctie van de huid. Door het toevoegen van de nucleotiden aan ons lichaam kan de basis weer deels herstellen en kan de kwaliteit van onze huid worden verbeterd.

Ook deze lijn bestaat uit verschillende behandelingen die in combinatie met producten voor thuis worden gedaan.

Dr. K CellREVERSE Treatment: 6 behandelingen + producten voor thuis!
-6 behandelingen (€ 300,-) -Advanced Exfo Cleanser 150 ml (€ 79,-) -NucleoHydrate Complex 50 ml (€ 129,-)
SuperAntiOx Active 25 ml (€ 199,-)  -SPF 50 Day Shield 50 ml ( € 149,-) -NucleoNight Shield 50 ml (€ 149,-)

Boek deze huid verbeterende kuur bij SanaDerm van € 1005,- VOOR € 895,-
Stuur ons vooral een berichtje als u meer informatie wilt.

Dr. K CellReverse Neutraceuticals
De laatste jaren is er gelukkig steeds meer onderzoek gedaan naar de invloed van voedingstoffen die wij innemen. Uit deze onderzoeken is gebleken dat een goede darmfunctie van belang is bij een goed uitziende huid. Veel huidproblemen hebben ontstekingsreacties aan de basis liggen. Deze ontstekingsreacties kunnen ontstaan in de darmen. De CellReverse lijn van Dr. K speelt in op deze nieuwe inzichten door het toevoegen van neutraceuticals ter ondersteuning van de behandelingen. De CellReverse Renovo Biotic is een probiotica in poedervorm. Door de toevoeging van 4 verschillende probiotische stammen zorgt dit voor het herstel van de darmwand. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen en het afweersysteem verbeterd. Daarnaast zorgt het voor preventie van oxydatieve stress.

De Dr. K CellReverse lijn heeft ook het Nucleo Collagen supplement. Dit supplement is een collageen supplement. Collageen speelt een belangrijk rol in het sterk en stevig houden van ons lichaam. Niet alleen onze huid bevat collageen, maar ook vaten en spieren bevatten collageenvezels. Bijzonder aan dit supplement is de toevoeging van de nucleotiden. Daarnaast bevat het collageenpeptiden, een vitamineblend, Resveratrol, Zink, Selenium en MSM. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een betere en sterkere aanmaak van collageen. Het vult het nucleotiden tekort in het lichaam weer aan en verbeterd daarmee de gezondheid van de huid, darmen, botten en vaten.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.