De perfecte onderhoudskuur voor thuis!

Volg jij bij ons een Endermologie kuur en wil je thuis graag iets extra’s doen? Lees dan snel verder! Onze body firming lotion en body contouring gel van pHformula zijn een mooie aanvulling naast de Endermologie behandelingen.

Body Firming Lotion & Body Contouring Gel.
Deze  twee bodyproducten zijn speciaal gericht op het verstrakken en gladder maken van de huid.
De producten zijn los te gebruiken, maar werken ook heel goed samen met elkaar en versterken elkaars effect.

Body Firming Lotion
De Body Firming Lotion is een verstrakkende bodylotion met verjongende eigenschappen, die de elasticiteit van de huid helpt te herstellen.
De bodylotion is op basis van verschillende plantenextracten die hoog geconcentreerd zijn.

Guarana is één van deze ingrediënten, Guarana is de rijkste bron van caffeïne en stimuleert daardoor de vetverbranding in de huid. In combinatie met het groene koffieboonextract stimuleert dit elkaar weer. Klimopextract stimuleert het lymfesysteem en daarmee dus ook de vochthuishouding. Hierdoor kan vocht beter worden afgevoerd en worden afvalstoffen meegenomen. Daarnaast bevat de lotion ook shea butter. Shea butter helpt bij de aanmaak van collageen, omdat het rijk is aan vitamine A en E.

Deze lotion kan je dagelijks plaatselijk gebruiken tegen een verslapte huid, maar hij is ook geschikt voor het hele lichaam. Door de elasticiteit verbeterende eigenschappen is de Body Firming Lotion ook zeer geschikt om te gebruiken bij een zwangerschapsbuik. Des te elastischer de huid is, des te minder kans er is op striae.

Body Contouring Gel
De Body Contouring Gel bevat hoog geconcentreerde werkstoffen die vetafbrekende en verstrakkende eigenschappen hebben.
De Body Contouring Gel is ontwikkeld om vetophopingen in de huid te verminderen en de huid gladder te maken.
De gel bevat onder andere methyl salicitate. Deze werkstof verhoogt de temperatuur van de huid, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en versnelt de afbraak van vet cellen waardoor er dus een plaatselijk metabolisme verhoging plaatsvind. Net als de Body Firming Lotion bevat het ook guarana en paardenstaartextract wat bijdraagt aan een directe verstrakking van de huid.

De Body Contouring Gel is dagelijks te gebruiken, op de probleemgebieden zoals bovenbenen, zadeltassen en lovehandles.  In combinatie met de Body Firming Lotion worden de effecten van beide producten versterkt. Van deze gel gaat de huid wel eventjes rood zien, dus wordt deze geadviseerd ’s avonds aan te brengen. Gebruik handschoenen tijdens het aanbrengen of was na het aanbrengen de handen goed.

Wil je meer informatie over deze producten of over onze Endermologie behandelingen? Klik hier. 

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn