Acne

Acne behandelingen bij SanaDerm

Onze huidtherapeut maakt onder andere gebruik van zogeheten resurfacing behandelingen. Deze behandelingen zorgen voor het heropbouwen van de huid. Met specifieke werkstoffen wordt de huid behandeld waardoor de onderliggende aspecten die acne veroorzaken (zoals de verhoogde talgproductie) worden aangepakt. Daarnaast wordt de huid hersteld en verzorgd, zodat de huid minder snel irriteert.

Acnelittekens

Veel mensen die in het verleden acne hebben gehad, houden hier schade aan de huid aan over. Vaak zien we dat aan littekentjes en een grove huidstructuur. Het behandelen van acnelittekens valt ook onder acnetherapie. Behandeling van deze littekens kan bijvoorbeeld met microneedling worden gedaan. Deze behandeling zorgt ervoor dat de structuur van de huid gladder wordt en littekens worden verminderd.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Behandelingen:

Voordat u wordt behandeld, wordt tijdens een intakegesprek uw huid bekeken en een passend behandelplan voor u opgesteld. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Vergoeding (acnetherapie):

De vergoeding van uw behandeling is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering. Behandelingen kunnen (deels) worden vergoed.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.