Acne behandelingen bij SanaDerm

Resurfacing

Bij SanaDerm maken wij gebruik van onder andere gebruik van zogeheten resurfacing behandelingen, van het merk pHformula. Deze behandelingen zorgen voor het heropbouwen van de huid. Met specifieke werkstoffen wordt de huid behandeld waardoor de onderliggende aspecten die acne veroorzaken (zoals de verhoogde talgproductie) worden aangepakt. Daarnaast wordt de huid hersteld en verzorgd, zodat de huid minder snel irriteert. De resurfacing behandelingen worden altijd opgestart in kuurverband in combinatie met producten voor thuisgebruik. Het aantal behandelingen wat nodig is voor het optimale resultaat verschilt per persoon. Ook is het belangrijk te weten dat onderhoud van behandelingen noodzakelijk is om het resultaat te behouden.

Laser
Naast de mogelijkheden voor resurfacing behandelingen, zijn er ook behandelingen mogelijk door middel van lasertechniek. Bij de laserbehandeling wordt door de warmte van de laser onder andere het verwijde vaatnetwerk rondom de ontstekingen verminderd. Dit zorgt voor een verminderde bloedtoevoer naar de ontsteking. Daarnaast kan door de warmte ook de talgklier deels worden beschadigd, wat zorgt voor een verminderde talgproductie. De laserbehandelingen starten in een kuur van 6 behandelingen die 1x per week plaatsvinden. Daarnaast is het aan te raden producten thuis te gebruiken die de behandeling ondersteunen.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
22 jaar ervaring
Contact opnemen

Acnelittekens
Veel mensen die in het verleden acne hebben gehad, houden hier schade aan de huid aan over. Vaak zien we dat aan littekentjes en een grove huidstructuur. Het behandelen van acnelittekens valt ook onder acnetherapie. Het behandelen van acnelittekens kan op verschillende manieren. Een van onze veel gebruikte methodes is microneedling. Bij microneedling worden er door middel van een speciale pen met naaldjes minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat enerzijds littekensweefsel kapot gaat en daarnaast dat huidweefsel wordt gestimuleerd te vernieuwen. Verder wordt de opname van werkstoffen in de huid gestimuleerd, waardoor ook rest acne kan worden verminderd en de kwaliteit van de huid wordt verbeterd. Met behulp van resurfacing behandelingen zal de structuur van de huid verbeteren. Ook kunnen we laserbehandelingen inzetten om de structuur van de huid te verbeteren.

Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek
Om een goed resultaat te krijgen en te behouden, is het belangrijk dat behandelingen worden ondersteund met thuisgebruik van producten. Wilt u weten welke behandeling voor u het meest geschikt is? Plan dan een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in bij één van onze huidtherapeuten.

Vergoeding
Acnetherapie kan (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw eigen polisvoorwaarden.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.