pHformula

Ervaar wat de behandelingen van pHformula in één keer al voor u kunnen betekenen.

365 Power Treatment

De 365 behandelingen zijn milde varianten van de resurfacing behandelingen. Deze behandelingen zijn ideaal als u wilt kennis maken met de resurfacing behandelingen, uw huid een goede oppepper wilt geven of als onderhoudsbehandeling. Na de 365 behandeling kunt u 1 tot 2 uurtjes er rood uit zien, ook kunt u lichte schilfering ervaren een paar dagen na de behandeling. Ook dit trekt snel weer weg en is niet bij iedereen het geval. U kunt gewoon uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. Wel moet u zonbescherming gebruiken.

Instant Lift

s avonds een feestje? Een bruiloft of een andere speciale gelegenheid? De instant lift behandeling is de behandeling om er direct weer stralend en strak uit te zien. Het doel van deze behandeling is om de huid goed te exfoliëren. De werkstoffen in deze behandeling zorgen ervoor dat lijntjes en pigmentvlekjes direct worden verminderd. Een paar uur na de behandeling is de huid nog wat rood. Daarna is de huid strak en glad. U kunt ook gewoon make-up gebruiken na de behandeling.

Contact opnemen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

pHformula Skin Treatment

Deze behandeling kunt u zien als een basis behandeling, maar dan met extra goede werkstoffen. De skin treatment behandeling is een behandeling die altijd kan en deze behandeling kan aangepast worden aan wat uw huid op dat moment nodig heeft. De skin treatment is een volle behandeling en werkt ook echt als momentje voor uzelf.

Complete Recovery Treatment

Deze behandeling is voor iedereen die een huid heeft die onrustig is. Denkt u bijvoorbeeld aan roodheid in de huid, irritatie of droge plekjes. De complete recovery zorgt dat uw huidbarière hersteld wordt. Hierdoor wordt de huid minder snel geprikkeld en treedt irritatie minder snel op. Ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van winterkwaaltjes zoals geïrriteerde rode wangen.

Contact opnemen

Vitamin C Treatment

Veel behandelingen verdunnen de huid, hierdoor moet u extra voorzichtig zijn met de zon. Daardoor kan het in de zomer soms lastig zijn hier goed rekening mee te houden. De Vitamin C Treatment is zeer geschikt om in de zomer te doen. Deze behandeling richt zich vooral op pigmentvlekjes en huidveroudering. Vitamine C is een natuurlijke zonbeschermer en zorgt voor minder ontstekingsreactie in de pigmentcellen waardoor pigmetverschuivingen minder snel zullen optreden. Deze behandeling kan ook bij dames worden uitgevoerd die zwanger zijn.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.