MedioStar Laser

Behandelingen met de Mediostar Laser
Bij SanaDerm werken wij onder andere met de MeDioStar laser. De MeDioStar is een diode laser die gebruikt wordt voor het behandelen van ongewenste haargroei, vaatafwijkingen en acne. Deze laser heeft 810/940nm golflengte en is zeer veilig voor alle huidtypes.

Laser ontharen
Voor definitieve haarvermindering wordt een laser behandeling vaak ingezet. Deze behandeling is geschikt voor zowel grote als kleine gebieden. Laser behandelingen zijn geschikt voor gepigmenteerd haar. Bij de laserbehandeling wordt er door middel van laserlicht een puls afgegeven aan de huid. Door de warmte die hierbij ontstaat wordt het haarzakje beschadigd. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor 70% tot 90% definitieve haarvermindering. De MeDioStar Laser werkt met 2 verschillende golflengtes (810nm en 940nm). De 810nm golflengte is de gouden standaard voor laserontharen, maar daarnaast pakken we met de 940nm ook de bloedtoevoer naar het haarzakje aan. Dit zorgt ervoor dat er met minder energie behandeld kan worden. Doordat we minder energie kunnen gebruiken, is dit veiliger voor de huid en kan ook een donkere huid veiliger worden behandeld. Daarnaast kan, doordat ook de bloedtoevoer van het haarzakje wordt aangepakt, dunnere en lichtere haren beter worden behandeld.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Kosteloos intakegesprek
Meer dan 22 jaar ervaring
Contact opnemen

Vaat afwijkingen
Naast dat de MeDioStar laser geschikt is om te ontharen, kan deze laser ook worden ingezet om vaat afwijkingen te verminderen. Denk hierbij aan couperosevaatjes in het gezicht, maar ook kleine vaatjes op de benen. De laser geeft een lichtpuls af die wordt opgenomen door de rode kleur van het bloed. Het licht wordt omgezet in warmte en er ontstaat een stolling van de eiwitstructuren in de vaatwanden. De vaatjes zullen hierdoor vernauwen en dicht gaan. Daarnaast gaan deze door de verminderde toevoer van bloed dieper liggen en worden ze minder zichtbaar in de huid.

Acne behandelingen
De MeDioStar laser kan worden ingezet bij de behandeling van acne. Bij de laserbehandeling wordt door de warmte van de laser onder andere het verwijde vaatnetwerk rondom de ontstekingen verminderd. Dit zorgt voor een verminderde bloedtoevoer naar de ontsteking. Daarnaast kan door de warmte ook een talgklier deels worden beschadigd, wat zorgt voor een verminderde talgproductie. De laserbehandelingen starten in een kuur van 6 behandelingen die 1x per week plaatsvinden. Daarnaast is het aan te raden producten thuis te gebruiken die de behandeling ondersteunen.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.