SanaSlank avontuur Nicole

Mijn naam is Nicole en ben 37 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter van 6. Ik werk als accountmanager voor een cosmeticamerk en ben vier dagen in de week op stap en reis door half Nederland. Heel leuk, maar veel op mijn billen zitten plus alle verleidingen onderweg heeft mij het afgelopen jaar doen groeien! Ik ben een echte emotie eter en als ik stress heb of niet zo lekker in mijn vel zit probeer ik dit echt weg te eten. Zoals voor vele te herkennen begon ik elke maandag met goede moed weer op mijn eten te letten, maar viel ik op dinsdag al door de mand.

De knop moest om! Maar mezelf kennende moet dit met een stok achter de deur, een hele dikke!
Na mijn intake gesprek bij Salon SanaDerm in Hoorn ben de deur uitgelopen, ‘s avonds het hele boek doorgenomen en zaterdag ochtend met goede moed begonnen.  Ben jij benieuwd hoe ik dit aanpak en waar ik tegen aanloop? Ik neem je mee op mijn SanaSlank avontuur!

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn