Perfect Lips

Altijd al vollere lippen, een strakkere lipcontour of een mooiere kleur in de lippen willen hebben, maar geen cosmetische operatie willen ondergaan?

Wat houd de Perfect Lips behandeling in?
De Perfect Lips behandeling is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de Microneedling techniek. Bij Microneedling worden er, door middel van een speciale pen (Fusion Monopen), gaatjes gemaakt in de huid. Dit zorgt voor collageenstimulatie en daarmee dus versteviging.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Het verschil met fillers en de hyaluronpen
Bij fillers wordt er hyaluronzuur onder de huid gespoten, wat zorgt voor meer volume. Hiermee wordt vaak de vorm van de lippen wat anders. Dit is niet het geval met deze behandeling. Daarnaast wordt hier op een natuurlijke manier volume gestimuleerd. Er hoeft ook niets los gemasseerd te worden.

Wat er tegenwoordig ook veel te zien is, is de hyaluronpen. Hierbij wordt met een apparaat hyaluronzuur de huid in ‘gedrukt’. Ook dit geeft volumevermeerdering en is een vervanging voor fillers. De grote kracht van Microneedling zijn ook de werkstoffen die de huid in worden gebracht en daarmee ook kleurverbetering geven en dat er langs de liprand wordt geneedled.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.