Perfect lips

Altijd al vollere lippen, een strakkere lipcontour of een mooiere kleur in de lippen willen hebben, maar geen cosmetische operatie willen ondergaan?

Dat kan nu bij ons in de salon! Als eerste in Nederland starten wij met de Fusion Perfect Lip behandeling. Voor mooiere, vollere en strakkere lippen.

Wat houd de perfect lips behandeling in?

De perfect lip behandeling is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de microneedling techniek. Bij microneedling worden er door middel van een speciale pen (fusion monopen) gaatjes gemaakt in de huid. Dit zorgt voor collageenstimulatie en daarmee dus versteviging.

Daarnaast worden er tijdens de behandeling hyaluronzuur en speciale werkstoffen de huid in geneedled. Bij de lip behandeling wordt er op en langs de rand van de lippen geneedled. Dit zorgt voor een strakkere lipcontour, vollere lippen en kleurverbetering. Na ongeveer 3 behandelingen is er een mooi resultaat bereikt, maar na elke behandeling zal er al verschil te zien zijn.

Contact opnemen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Het verschil met fillers en de hyaluronpen

Bij fillers wordt er hyaluronzuur onder de huid gespoten, wat zorgt voor meer volume. Hiermee wordt vaak de vorm van de lippen wat anders. Dit is niet het geval met deze behandeling. Daarnaast wordt hier op een natuurlijke manier volume gestimuleerd. Er hoeft ook niets los gemasseerd te worden.

Wat er tegenwoordig ook veel te zien is, is de hyaluronpen. Hierbij wordt met een apparaat hyaluronzuur de huid in ‘gedrukt’. Ook dit geeft volumevermeerdering en is een vervanging voor fillers. De grote kracht van microneedling zijn ook de werkstoffen die de huid in worden gebracht en daarmee ook kleurverbetering geven en dat er langs de liprand wordt geneedled.

Contact opnemen

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.