Welkom terug bij Salon SanaDerm

Yes, wij mogen weer doen wat wij het liefste doen bij SanaDerm! Heeft u een binnenkort een afspraak staan bij ons in de salon? Neem deze richtlijnen goed door voor uw afspraak. Mocht je vragen hebben of twijfels, bel ons dan gerust.

Wij vragen u de afspraak te verzetten als u hoest, niest, smaak- en reukverlies, keelpijn, diarree of koorts hebt. Ook indien er andere personen in de thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. We zullen de dag voor uw behandeling contact met u opnemen om u hier nogmaals op te attenderen.

Wij willen u verzoeken ALLEEN naar de behandeling te komen. Wanneer u toch iemand meeneemt zullen wij verzoeken of deze persoon buiten (als het kan in de auto) wil wachten. Dit om te zorgen dat het niet te druk wordt in onze wachtkamers en behandelkamers.

Wij vragen u op de afgesproken tijd te komen. Dit om de drukte te beperken in onze wachtruimtes

Toch te vroeg aanwezig bij ons in de salon? Wij vragen u dan in de auto of buiten (indien dit mogelijk is) te wachten. Dit geldt ook voor diegene die een cliënt na een behandeling ophaalt.

Wij vragen u rekening te houden met de 1.5 meter afstand regel.

Direct voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op klachten doorgenomen. Bij een vermoeden van verhoging wordt kenbaar gemaakt dat de afspraak niet door kan gaan. Een vervolgafspraak is pas mogelijk als de ziekteverschijnselen minimaal 24 uur niet meer aanwezig zijn.

Bij binnenkomst vragen wij u gebruik te maken van het desinfectie middel, wat bij de voordeur wordt aangeboden.

Het aantal zitplaatsen in de wachtruimte hebben wij beperkt. Dit i.v.m. de 1,5 meter tussenruimte. Ook zijn er geen magazines in de wachtruimtes aanwezig en schenken wij geen koffie en/of thee e.d. Verder kunnen wij bij SanaDerm gebruik maken van meerdere wachtruimtes. U zult dus soms in een voor u niet bekende ruimte zitten. Uiteraard is dit niet hoe u het van ons gewend bent, onze excuses daarvoor.

We stemmen de agenda’s zodanig af dat het nooit te druk is in de vestiging.

Wij nemen bij Sanaderm voldoende afstand van u en van elkaar.

Onze behandelaars zijn voorzien van beschermingsmiddelen (mondmaskers, beschermbrillen en handschoenen) Wij kunnen u helaas geen hand geven, maar wel onze glimlach!

Wij vragen u thuis naar de wc te gaan.

Wij maken meerdere keren per dag deurklinken, balies en dergelijke schoon.

Betalingen het liefst per pin. Bij betaling met contant geld, dan het liefst zo gepast mogelijk en graag zelf neerleggen op de balie.

Alleen gezonde medewerkers werken in de salon en met de cliënten. (Dus zonder klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts en onze medewerkers hebben ook in de thuisomgeving geen personen met vergelijkbare klachten en koorts en/of benauwdheid) Voor aanvang van iedere werkdag wordt dit uitgevraagd.

Indien iemand van ons klachten meldt, wordt de hiervoor opgestelde procedure gevolgd en zullen de afspraken van de betreffende medewerker worden verzet. Iedere cliënt wordt van tevoren op de hoogte gebracht indien deze situatie zich voordoet.

Voor en na het contact met de cliënt wordt handhygiëne toegepast door het wassen van de handen met zeep en door het gebruik van handalcohol.

Behandelaren dragen handschoenen tijdens elke behandeling. Handschoenen worden direct na de behandeling uitgetrokken en niet meer hergebruikt. Daarna wordt steeds handhygiëne uitgevoerd voordat de omgeving verder wordt aangeraakt.

Het verspreiden van druppels uit de mondkeelholte speelt een grote rol speelt bij de verspreiding van het Coronavirus, daarom geldt tijdens iedere behandeling binnen de 1,5 meter dat een behandelaar en cliënt niet onnodig met elkaar spreken. Dit wordt van tevoren aan de cliënt uitgelegd.

Wij werken 1 op 1 met de cliënten en hierbij wordt een afstand aangehouden van 1,5 meter. Een behandeling binnen 1,5 meter wordt altijd uitgevoerd met mondkapjes, handschoenen en een beschermingsbril.

Wij houden ons aan alle maatregelen die onze branchevereniging de NVCG en VWH hebben opgesteld samen met het infectiepreventie team en in overleg met het RIVM en OMT.

 

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn