Wat maakt het uitwendig gebruik van vitamine C zo belangrijk?

Niemand is in staat om vitamine C te produceren terwijl het juist zo belangrijk is voor een mooie en gezonde huid. Om het nog uitdagender te maken: vitamine C is in water oplosbaar waardoor het grootste deel van de vitamine C dat we binnenkrijgen snel uitgescheiden wordt. De meest effectieve methode om vitamine C in de huid aan te vullen is door deze rechtstreeks op de huid aan te brengen.

Op de huid aangebrachte anti-oxidanten kunnen uit veel hogere concentraties bestaan dan de anti-oxidanten uit voedingssupplementen. Door dagelijks vitamine C op de huid aan te brengen, wordt de gezondheid van de huid geoptimaliseerd. Het is ook bekend dat zodra een op de huid aangebracht antioxidant in de huid wordt opgenomen en dit meer kan worden afgewassen. Zelfs als je stopt met het aanbrengen van vitamine C blijft er een aanzienlijke hoeveelheid tot wel drie dagen in de huid zitten.

Het consequent aanbrengen van vitamine C op de huid helpt om de huid gezond en langer jong te houden.

Voordelen van vitamine C

Vitamine C stimuleert het collageen en de elasticiteit van van huid
Een geweldig ingrediënt dat helpt om je huid meer volume te geven. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Vitamine C vermindert hyperpigmentatie
Een ingrediënt dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces versnelt en een verhelderende werking heeft op hyperpigmentatie.  

Vitamine C vermindert beschadigingen veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling
Hoewel vitamine C geen zonnebrandcrème is, beschermen de anti-oxiderende eigenschappen van vitamine  C tegen vrije radicalen die veroorzaakt worden door UV-straling.

Vitamine C verheldert de teint
Huidverzorging met vitamine C heeft een verhelderende werking op de huid en draagt bij aan een egale teint. Dezelfde werking helpt bij het bestrijden van hyperpigmentatie en  
ouderdomsvlekken.

Helpt bij de wondgenezing
Het lichaam gebruikt vitamine C bij de genezing van de huid om beschadigd huidweefsel te herstellen.

Vitamine C treatment van pHformula bij ons in de salon! 
Zuiver L-ascorbic acid poeder wordt vlak voor het aanbrengen opgelost in de V.I.T.A. C radiance release activator. Hierdoor is het mogelijk de hoogste concentraties vitamine C aan te brengen in een zeer goed opneembare oplossing. Een geavanceerd systeem dat huidbeschadigingen aanpakt. Deze behandeling is een ideale zomerbehandeling.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn