SanaSlank Nicole – Week 2

Ik heb een nieuwe missie.
Vandaag moest ik denken aan mijn zwarte jurkje. Volgens mij hebben we allemaal wel zo’n kledingstuk wat verstopt ligt in de kast. Zonde om weg te doen en misschien pas ik hem ooit wel weer. Een paar jaar geleden kocht ik online een zwart jurkje. Zat iets te krap, maar was toen ook op mijn eten aan het letten en dacht daar pas ik volgende maand wel in. Nu een kilo of 8 later pas ik hem nog steeds niet en hoewel ik het met iedere kastopruiming tegen kwam heb ik hem nooit weg gedaan.

Het begin is er!
Deze week 2,3 kilo afgevallen. In twee weken ben ik nu 4,3 kilo afgevallen en wat werkt dit motiverend! Helemaal blij want deze week ben ik lekker uit eten geweest. Mijn vader gaf een diner ter ere van zijn 70ste verjaardag. Dacht ik voorheen alleen nog aan: wat zal ik voor kleding aantrekken, heb ik nu van te voren de menu kaart gecheckt. Tonijn als voorgerecht en als hoofdgerecht zalm. In plaats van aardappels heb ik om een extra salade gevraagd. Ik heb heerlijk een wijntje gedronken.

Was het 100% koolhydraatarm, dat denk ik niet. Maar het gaf mij rust, door van te voren afspraken met mezelf te maken en heb ontzettend genoten van deze avond. Verder ontdek ik in mijn weekbox allemaal nieuwe producten en smaken en ben keer op keer verrast. Ik zit iedere dag smaakvol te eten en heb geen honger. Omdat je zo vaak iets lekkers mag, bijvoorbeeld een koekje, chocolade reep of chocolade balletjes, heb ik niet echt het idee dat ik aan de lijn ben. Ik vind het steeds makkelijker om nee te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in. Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn