Behandeling oedeem na operatie

Na een operatie kan oedeem, ofwel zwelling door vochtophoping, een veelvoorkomend en oncomfortabel probleem zijn. Bij SanaDerm in Hoorn begrijpen we de uitdagingen die oedeem na een operatie met zich meebrengt. Onze huidtherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van postoperatief oedeem, met als doel uw herstel te versnellen en uw comfort te verhogen.

Gespecialiseerde oedeemtherapie vind u bij ons

Bij SanaDerm bieden we een breed scala aan behandelingen om oedeem na een operatie te verminderen. Het is belangrijk om vroegtijdig te starten met oedeemtherapie. Hoe eerder de behandeling plaatsvindt, hoe groter de kans dat wij de klachten kunnen verminderen. Er zijn verschillende manieren om vochtophoping te behandelen

Een aantal behandelmethoden zijn:

  • Voorlichting en advies: U leert over huidhygiëne en hoe om te gaan met oedeem.
  • Manuele drainage: Deze massagetechniek bevordert de afvoer van oedeem.
  • LPG Endermologie®: Stimuleert op mechanische en natuurlijke wijze cellen in de huid.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring
Contact opnemen

Huidtherapeutische praktijk centraal gelegen in Noord-Holland

Hoewel onze praktijk zich in Hoorn, nabij Alkmaar bevindt, helpen we cliënten uit de gehele regio Noord-Holland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. U kunt rondom onze praktijk gratis parkeren. Bekijk onze diverse huidtherapieën.

Neem vandaag nog de eerste stap naar herstel

Heeft u last van oedeem na een operatie? Wacht niet langer met het zoeken naar verlichting. Neem vandaag nog contact op met SanaDerm in Hoorn voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Onze huidtherapeut staat klaar om u te voorzien van de zorg die u nodig heeft om uw herstel te bevorderen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-206422 of vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.