Lipoedeem therapeut in de regio Alkmaar

Bij SanaDerm begrijpen we de complexiteit van lipoedeem en de impact die het kan hebben op uw dagelijks leven.  Bent u op zoek naar een effectieve behandeling die niet alleen de symptomen verlicht, maar u ook helpt om uw levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren? SanaDerm, gevestigd in Hoorn, is gespecialiseerd in de behandelingen voor lipoedeem,  met een focus op patiënten uit de regio Alkmaar en omstreken.

Behandelingen bij lipoedeem

Een van de behandelopties voor lipoedeem is LPG® Endermologie. Dit is een niet-invasieve behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een apparaat dat de huid en het onderliggende weefsel masseert en stimuleert. Endermologie kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van de zichtbaarheid van het lipoedeem.

Samenwerking met Resculpt Clinic voor liposuctie

Voor gevallen waarin endermologie alleen niet voldoende resultaat biedt, kan liposuctie een uitkomst bieden. Hierbij wordt het overtollige vetweefsel chirurgisch verwijderd. Bij SanaDerm in Hoorn  werken  wij samen met de Resculpt Clinic, een kliniek die gespecialiseerd is in liposuctie behandelingen voor lipoedeem patiënten. Door deze samenwerking kunnen patiënten rekenen op een deskundige en gespecialiseerde behandeling.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring
Contact opnemen

Waarom kiezen voor SanaDerm als u last heeft van lipoedeem?

  • Deskundige zorg: Ons team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten met uitgebreide kennis en ervaring in de behandeling van lipoedeem. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken om u de beste zorg te bieden.
  • Bereikbaarheid: Onze praktijk in Hoorn is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio Alkmaar en omstreken. U kunt rondom het pand gratis parkeren en in de wachtruimte is gratis wifi en staat de cappuccino of thee voor u klaar.

Heeft u lipoedeem en wilt u weten wat LPG Endermologie eventueel voor u kan betekenen? U kunt bij ons een intake Endermologie boeken. Onze huidtherapeut kan u vertellen wat de eventuele mogelijkheden voor u zijn. Voor Endermologie geldt dat er altijd meerdere behandelingen nodig zijn om een bepaald resultaat te behalen. Afhankelijk van de klachten, locaties en natuurlijk wat u zelf wilt bereiken wordt er gekeken naar de lengte van de behandelingen.

Maak vandaag nog uw afspraak

U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-206422 of direct een afspraak maken via het online contactformulier. Samen zullen we een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw unieke situatie, met als doel uw symptomen te verlichten en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.