Tattoo verwijderen Heerhugowaard

Spijt gekregen van een tatoeage of is er plots iets gebeurd, waardoor hij niet meer passend is en zoekt u en salon in de omgeving van Heerhugowaard om uw tattoo te verwijderen? Wij helpen u graag verder!

Bij SanaDerm bieden we u de mogelijkheid om weer met een schone lei te beginnen. Wij verwijderen uw tattoo op een prettige en effectieve manier, zonder littekens.

Hoe werkt een tattoo verwijderen?

Een tattoo verwijderen in de buurt van Heerhugowaard gebeurt bij SanaDerm door middel van een laserbehandeling. Elke tattoo is uniek en dat betekent dat er verschillende factoren zijn die invloed kunnen hebben op het verwijderingsproces. We zijn in staat hier passend op in te spelen. Dankzij ons geavanceerde laserbehandelingen zijn we in staat om de inktdeeltjes in uw huid selectief af te breken, waardoor de tattoo geleidelijk vervaagt.

U kunt bij SanaDerm altijd rekenen op het veilig verwijderen van uw tattoo vlakbij Heerhugowaard. Op basis van een individueel behandelplan en met behulp van onze ervaren specialisten wordt er altijd zo effectief mogelijk gewerkt. Daarbij zetten we ons in om elke behandeling zo comfortabel mogelijk te laten zijn, waarbij we mogelijke bijwerkingen zoveel mogelijk minimaliseren.

Hoe zit het met littekens na het verwijderen van een tattoo?

Bij SanaDerm werken wij altijd met de beste en nieuwste technieken. Voor het verwijderen van een tattoo werken wij met de Picoplus. Deze laser produceert een lichtpuls in een picoseconde, waar de laser ook haar naam aan te danken heeft. Op deze manier worden inktpigmenten verpulverd in extreem kleine deeltjes. Deze deeltjes worden door het lichaam afgevoerd.

De Picoplus beschikt over een fractioneel handstuk met twee verschillende golflengtes. Dit handstuk kan op drie verschillende dieptes worden ingesteld. Met dit fractioneel handstuk zijn we in staat littekenvorming te voorkomen en het herstelproces te versnellen. Dus, bent u woonachtig in de omgeving Heerhugowaard en wilt u uw tattoo laten verwijderen zonder daar littekens aan over te houden? Dan zit u goed bij SanaDerm.

Professionele begeleiding bij het verwijderen van uw tattoo

Bij SanaDerm staan we voor professionele begeleiding en nazorg. Het kan namelijk best een intens proces zijn om afscheid te nemen van een tattoo die er misschien al jaren heeft gezeten. Wij zullen tijdens uw eerste consultatie uw tattoo grondig analyseren en eventuele vragen met u bespreken. Vervolgens stellen we een behandelplan op dat volledig op maat wordt gemaakt.

U wordt over alles tijdig geïnformeerd, zodat u precies weet wat er wanneer gebeurt. Ga er daarbij met een gerust hart vanuit dat elke behandelingssessie met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de tattoo geleidelijk vervaagt en uiteindelijk volledig verdwijnt.

Resultaat tattoo verwijderen Heerhugowaard

Resultaat tattoo verwijderen Heerhugowaard

Maak vandaag nog een afspraak voor tattoo verwijderen nabij Heerhugowaard

Als u klaar bent om uw tattoo te verwijderen in de regio van Heerhugowaard en een nieuwe start te maken, maak dan vandaag nog een afspraak voor tattoo verwijdering Heerhugowaard bij SanaDerm. Kom snel bij onze kliniek in de buurt van Heerhugowaard! Of heeft u vragen of wilt u een eerste consult inplannen? Dat uiteraard mogelijk.

Neem dan contact met ons op en u kunt erop reken dat we u ondersteunen gedurende het hele proces van tattoo verwijdering nabij Heerhugowaard. Neem contact met ons op via onze website of bel ons rechtstreeks om een afspraak te maken.

Wat kost het verwijderen van een tattoo in omgeving Heerhugowaard?

De prijs voor het verwijderen van een tattoo hangt af van het formaat. Het is dus niet zo dat het type tattoo de prijs beïnvloed. Het is simpelweg: hoe groter de tatoeage, hoe hoger de prijs voor het verwijderen. In onderstaande tabel vindt u onze prijzen:

< 5 cm² < 10 cm² < 15 cm² < 20 cm² < 25 cm² < 30 cm² < 40 cm² < 60 cm² < 100 cm² > 100 cm²
€95,00 €110,00 €125,00 €140,00 €155,00 €170,00 €195,00 €230,00 €265,00 €In overleg

 

Benieuwd naar de prijzen voor andere behandelingen? Kijk gerust eens op onze prijslijst.