Tattoo verwijderen Purmerend

Een tattoo verwijderen in Purmerend vraagt om een betrouwbare specialist. Een specialist waarbij die u niet alleen helpt het gewenste resultaat te behalen, maar u ook op een veilige manier verder helpt. Deze specialist in tattoo verwijderen vindt u bij SanaDerm. Traditionele methoden, zoals het bedekken van de tattoo of het gebruik van crèmes, zijn geen effectieve en permanente oplossingen. Wilt u definitief af van uw tattoo? Kies dan voor tattoo verwijderen bij SanaDerm en we zullen met behulp van geavanceerde laserapparatuur uw tattoo verwijderen in Purmerend.

Niet meer blij met uw tattoo? Kies dan voor tattoo verwijderen

Het kan gebeuren dat u jaren geleden heeft besloten een tattoo te laten, maar dat u er door de jaren heen anders naar bent gaan kijken. Misschien past de tatoeage niet meer bij u, is die slechts gezet of wilt een frisse start maken. De redenen waarom u niet meer blij bent met een tattoo kunnen uiteenlopend zijn. Gelukkig is er een oplossing voor uw situatie. Bij SanaDerm kunnen we namelijk uw tattoo verwijderen in Purmerend.

Hoe zit het met littekens na het verwijderen van een tattoo?

Bij SanaDerm lopen wij altijd voorop op het gebied van technologische ontwikkelingen door gebruik te maken van geavanceerde en recente methodes. Bij het elimineren van tatoeages gebruiken wij de Picoplus technologie. Dit apparaat staat bekend om zijn capaciteit om lichtflitsen te genereren in een picoseconde, wat eveneens de oorsprong van zijn naam verklaart. Met deze techniek worden de inktdeeltjes in de huid tot zeer fijne fracties afgebroken, welke vervolgens natuurlijk door het lichaam worden verwerkt en verwijderd.

De Picoplus is uitgerust met een fractioneel handstuk die twee afzonderlijke golflengtes biedt. Dit handstuk is instelbaar op drie specifieke diepteniveaus. Dankzij deze fractionele tool kunnen we het risico op het ontstaan van littekens minimaliseren en een vlottere genezing stimuleren. Woont u in de buurt van Purmerend en bent u op zoek naar een methode om uw tattoo te laten verwijderen op een manier die geen littekens achterlaat? SanaDerm biedt u deze deskundige service.

Tattoo verwijderen in omgeving Purmerend, dit zijn de voordelen:

SanaDerm is niet zomaar een plek voor tattoo verwijderen in Purmerend. We zijn ervaren en gespecialiseerd op het gebied van tattoo verwijderen in Purmerend en dat levert u dan ook de nodige voordelen op.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Veilige en professionele behandelingen;
  • Geavanceerde laserapparatuur;
  • Persoonlijke benadering en behandelplan;
  • Minimale pijn en bijwerkingen;
  • Resultaatgerichte behandelingen.

U kunt er daarbij op rekenen dat u alle nodige informatie meekrijgt over het verwijderingsproces, de te verwachten resultaten en eventuele risico’s of bijwerkingen.

Resultaat tattoo verwijderen Purmerend

Resultaat tattoo verwijderen Purmerend

Wat kost het verwijderen van een tattoo in omgeving Purmerend?

De prijs voor het verwijderen van een tattoo hangt af van het formaat. Het is dus niet zo dat het type tattoo de prijs beïnvloed. Het is simpelweg: hoe groter de tatoeage, hoe hoger de prijs voor het verwijderen. In onderstaande tabel vindt u onze prijzen:

< 5 cm² < 10 cm² < 15 cm² < 20 cm² < 25 cm² < 30 cm² < 40 cm² < 60 cm² < 100 cm² > 100 cm²
€95,00 €110,00 €125,00 €140,00 €155,00 €170,00 €195,00 €230,00 €265,00 €In overleg

 

Benieuwd naar de prijzen voor andere behandelingen? Kijk gerust eens op onze prijslijst.