Nieuw bij ons in de salon!

Dr. K.
In januari 2020 is er een nieuw merk op de Nederlandse markt gelanceerd, Dr. K.
Dit is een merk speciaal gericht op de barrière functie van onze huid.

Externe factoren hebben in de huidige maatschappij veel invloed op de huid. Er is een grote toename te zien in huidproblemen die worden veroorzaakt door ontstekingsstoornissen. Denk hierbij aan allergieën en eczeem. Dit veroorzaakt een verslechterde huidbarrièrefunctie wat vervolgens tot allerlei verschillende huidproblemen kan zorgen. Kenmerken hiervan zijn bijvoorbeeld schilfering, roodheid en een kwetsbare huid.

Prebiotische werking voor een probiotisch effect.
De producten van Dr. K. zijn allemaal bedoeld om de huidbarrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. Probiotica zijn levende gezonde bacteriën. De probiotica zijn nu vooral bekend voor de darmfuncties, maar ook op de huid leven microbiomen. Het is heel moeilijk om te bepalen wat de perfecte microbioom is voor de huid. Dit komt omdat dit verschilt per persoon en lichaamsdeel en dit veranderd met de leeftijd. Vandaar dat dr. K. zich richt op de prebiotica. Prebiotica zijn als het ware voedingsstoffen voor onze goede bacteriën, hierdoor ontstaat het ‘probiotische’ effect. Hierdoor wordt de huid verzacht en gekalmeerd. De gezondheid van onze gezonde bacteriën blijft behouden om de groei van slechte bacteriën te voorkomen en infecties tegen te gaan.

De producten
De productlijn bestaat voornamelijk uit serums die de meest voorkomende huidproblemen aanpakken. De serums zijn gericht op hyperpigmentatie, veroudering, acne en de gevoelige huid. Hierbij kunt u ook denken aan klachten zoals eczeem en psoriasis. Daarnaast heeft Dr. K. een speciaal serum voor kinderen op de markt gebracht. Dit serum bevat een samenstelling die geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze kan ingezet worden bij een gevoelige en ongezonde huid en ook bij eczeem. Daarnaast bevat de lijn ook een reiniging en een dag/nachtverzorging die de werking van de serums versterkt.

Voordelen
– Zeer effectieve behandelresultaten
– Actieve ingrediënten van farmaceutische en medische kwaliteit
– Gecontroleerde en gerichte afgifte van ingrediënten
– Uniek delivery system
– Zonder kleurstoffen
– Geen petrochemische ingrediënten
– Vrij van parabenen
– Verstopt de talgklieren niet

 

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn