Laser ontharen Alkmaar

Nooit meer scheren of Harsen? Kies voor laser ontharen in de buurt van Alkmaar. Bij SanaDerm zijn we gespecialiseerd in laser ontharen en bieden we de ideale oplossing voor langdurige haarverwijdering. Op basis van jarenlange ervaring en de nodige vakkennis kunt u zichzelf bij ons garanderen van een succesvolle behandeling.

Ontdek hoe onze toewijding aan het bieden van veilige en effectieve behandelingen resulteert in een zijdezachte en haarvrije huid. U hoeft niet langer veel tijd kwijt te zijn aan het verwijderen van haar op ongewenste plekken. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van laser ontharen in de regio van Alkmaar door SanaDerm.

De voordelen van laser ontharen nabij Alkmaar

Laser ontharen is een moderne en populaire methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. En dat is niet zomaar. Laser ontharen in de buurt van Alkmaar biedt namelijk verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of harsen. En als het voordeliger kan, waarom zou u dat dan niet doen?!

Een aantal belangrijke voordelen van laser ontharen vlakbij Alkmaar door SanaDerm:

 • U geniet zonder zorgen van een langdurig resultaat;
 • Tijdens de behandeling wordt het ongemak tot een minimum beperkt;
 • Onze behandelingen zijn geschikt voor diverse huid- en haartypes;
 • U kiest voor een enorme tijdsbesparing.
Laser ontharen Alkmaar
 • 1
  Intake

  In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

 • 2
  Voorbereiding

  Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

 • 3
  De laserbehandeling

  De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

 • 4
  Nazorg

  Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Laser ontharen vlakbij Alkmaar dat volledig op u is afgestemd

Dat elk individu uniek is, is een gegeven. Bij SanaDerm geloven we dat we daar zorgvuldig mee om moeten gaan. Praktisch betekent dat, dat we altijd beginnen met een uitgebreid consult. Daarin worden uw verwachtingen besproken, beoordelen we uw huid- en haartype en beantwoorden we eventuele vragen. Er wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee we dan aan de slag kunnen.

Topkwaliteit voor laser ontharen nabij Alkmaar

Als u kiest voor laser ontharen in de buurt van Alkmaar bij SanaDerm, dan kiest u voor professionele en hoogwaardige laser ontharingsbehandelingen. Allereerst, omdat we beschikken over een team van deskundige huidtherapeuten die hun hoogstaande kwaliteit keer op keer weten te bewijzen. U kunt bij SanaDerm dus zonder twijfel uitgaan van het best mogelijke resultaat.

Daar komt bij dat we gebruik maken van geavanceerde laserapparatuur en werken met de nieuwste technieken op het gebied van laser ontharen nabij Alkmaar. Achterhaalde laser ontharingsbehandelingen zult u bij ons dus niet tegenkomen. Ook werken we met passende en prettige randvoorwaarden, zoals behandelingsruimtes die modern en comfortabel zijn ingericht. Wij geloven dat een goede laser ontharingsbehandeling begint bij u, en dat u zich op uw gemak voelt.

Wat kost laser ontharen in de omgeving van Alkmaar?

De prijs van laser ontharen is sterk afhankelijk van het gebied waar het om gaat. We delen deze gebieden onder in twee categorieën: het lichaam en het gezicht. Hieronder ziet u per categorie wat de prijzen zijn van de verschillende gebieden.

 

Ontharen door middel van de MeDioStar laser (lichaam):

Oksels Onderarmen Gehele armen Handen Schouders Borst Tepelhof Buik Navelstreep Gehele romp
€75,00 €100,00 €150,00 €90,00 €175,00 €175,00 €50,00 €150,00 €60,00 €375,00
Rug Billen Bikinilijn rand Bikinilijn compleet Bovenbenen Onderbenen Gehele benen Voeten
€225,00 €180,00 €75,00 €150,00 €225,00 €225,00 €325,00 €90,00

Ontharen door middel van de MeDioStar laser (gezicht):

Bovenlip Kin Bovenlip en kin Wangen Kleine zones gezicht Hals Gezicht geheel
€60,00 €75,00 €100,00 €75,00 €75,00 €100,00 €200,00

 

Benieuwd naar de prijzen voor andere behandelingen? Kijk gerust eens op onze prijslijst.

Kom laser ontharen in de buurt van Alkmaar bij SanaDerm!

We streven bij SanaDerm in de regio van Alkmaar naar een ontspannen en professionele sfeer, waarin uw wensen en behoeften centraal staan. Zo zorgen we ervoor dat u uiteindelijk met een tevreden gevoel naar huis gaat. Maak dus vandaag nog een afspraak bij SanaDerm en ontdek de voordelen van laser ontharen vlakbij Alkmaar. Onze deskundige huidtherapeuten staan voor u klaar om u te begeleiden in het proces naar een haarvrije en zijdezachte huid. Bereik langdurige resultaten met onze veilige en effectieve laserbehandelingen.