Laser ontharen Purmerend

Laser ontharen in de buurt van Purmerend: een stralend gladde huid

Wilt u af van ongewenst haar en genieten van een stralend gladde huid? Bij Sanaderm, dé specialist in laser ontharen nabij Purmerend , bieden we de oplossing die u zoekt. Met geavanceerde laserbehandelingen en ervaren huidtherapeuten helpen we u om definitief afscheid te nemen van ongewenste haargroei. Ontdek de voordelen van laser ontharen en geniet van een langdurig glad resultaat.

De voordelen van laser ontharen nabij Purmerend

Laser ontharen is een moderne en populaire methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. En dat is niet zomaar. Laser ontharen in de buurt van Purmerend biedt namelijk verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of harsen. En als het voordeliger kan, waarom zou u dat dan niet doen?!

Een aantal belangrijke voordelen van laser ontharen vlakbij Purmerend door SanaDerm:

 • U geniet zonder zorgen van een langdurig resultaat;
 • Tijdens de behandeling wordt het ongemak tot een minimum beperkt;
 • Onze behandelingen zijn geschikt voor diverse huid- en haartypes;
 • U kiest voor een enorme tijdsbesparing.
Laser ontharen Purmerend
 • 1
  Intake

  In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

 • 2
  Voorbereiding

  Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

 • 3
  De laserbehandeling

  De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

 • 4
  Nazorg

  Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Voorbeeld laser ontharen Purmerend

Topkwaliteit laser ontharen nabij Purmerend

U kunt bij SanaDerm rekenen op topkwaliteit laser ontharen in de buurt van Purmerend. Ons team bestaat uit professionele huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van laserbehandelingen. Op basis van hun kennis en kunde weten ze een veilige en effectieve laser ontharingsbehandeling te realiseren. En dat alles op basis van een behandelplan dat geheel om maat gemaakt is.

Bovendien zetten wij bij ons instituut hoog in op vooruitstrevende lasertechnologie en hanteren we de meest actuele methodes voor laserontharing. Verouderde procedures voor haarverwijdering met laser zult u bij ons niet aantreffen. Ons team bij SanaDerm maakt onder meer gebruik van de MeDioStar diodelaser. Deze specifieke laser is ontworpen voor de eliminatie van ongewenste haargroei, behandeling van vasculaire onvolkomenheden en acne. Met een golflengte van 810/940nm staat de MeDioStar bekend om zijn hoge veiligheidsniveau voor verschillende huidtypen.

Wat kost laser ontharen in de omgeving van Purmerend?

De prijs van laser ontharen is sterk afhankelijk van het gebied waar het om gaat. We delen deze gebieden onder in twee categorieën: het lichaam en het gezicht. Hieronder ziet u per categorie wat de prijzen zijn van de verschillende gebieden.

 

Ontharen door middel van de MeDioStar laser (lichaam):

Oksels Onderarmen Gehele armen Handen Schouders Borst Tepelhof Buik Navelstreep Gehele romp
€75,00 €100,00 €150,00 €90,00 €175,00 €175,00 €50,00 €150,00 €60,00 €375,00
Rug Billen Bikinilijn rand Bikinilijn compleet Bovenbenen Onderbenen Gehele benen Voeten
€225,00 €180,00 €75,00 €150,00 €225,00 €225,00 €325,00 €90,00

Ontharen door middel van de MeDioStar laser (gezicht):

Bovenlip Kin Bovenlip en kin Wangen Kleine zones gezicht Hals Gezicht geheel
€60,00 €75,00 €100,00 €75,00 €75,00 €100,00 €200,00

 

Benieuwd naar de prijzen voor andere behandelingen? Kijk gerust eens op onze prijslijst.

Ga voor laser ontharen nabij Purmerend bij SanaDerm!

Wilt u ook afscheid nemen van ongewenst haar en genieten van een langdurig gladde huid? Maak dan vandaag nog een afspraak bij SanaDerm dichtbij Purmerend. Onze laser ontharingsbehandelingen zijn veilig, effectief en bieden langdurige resultaten. Ervaar, het gemak en de vrijheid van haarvrij zijn met SanaDerm. Neem contact op met SanaDerm en ontdek de voordelen van laser ontharen in de buurt van Purmerend voor een stralend gladde huid.