LPG Endermologie behandeling

Met meer dan 24 jaar aan ervaring is SanaDerm een vertrouwde naam geworden in de regio Hoorn en omstreken als het gaat om LPG endermologie behandelingen. Deze innovatieve techniek wordt niet alleen toegepast voor cosmetische doeleinden, maar ook voor medische behandelingen zoals oedeem, littekens en voor- en nabehandelingen van operaties. Ons team staat bekend om hun deskundigheid en persoonlijke benadering, waardoor klanten zich comfortabel voelen tijdens hun behandeling. Als u op zoek bent naar een huidtherapeutische praktijk met jarenlange expertise op het gebied van LPG endermologie, dan is SanaDerm zeker een bezoek waard. SanaDerm ligt aan de rand van de binnenstad van Hoorn en is vanaf de grote weg makkelijk te bereiken. Naast onze praktijk is voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Wat is een endermologie behandeling?

Met behulp van onze LPG Intergral of LPG Alliance wordt de huid met een speciale behandelkop via zuiging omhoog haalt en afrolt, waardoor zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Hierdoor wordt het onderhuidse vetweefsel en verklevingen losgemaakt. Endermologie zorgt ervoor dat de natuurlijke afbraak en afvoer van vetten wordt gestimuleerd. Uw huid wordt verstevigd en de bindweefselschotjes worden versoepeld, wat zorgt voor vermindering van cellulite. Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine extra in werking gezet. Dit heeft als effect dat de huid en het onderliggende weefsel gladder wordt.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring
Contact opnemen

Waarom kiezen voor onze praktijk voor uw LPG Endermologie behandeling?

  • Experts in Huidverbetering: Ons team bestaat uit gecertificeerde huidtherapeuten en LPG endermologie specialiste met meer dan 23 jaar ervaring.
  • Medisch en Cosmetisch Geavanceerd: Onze LPG Alliance apparatuur is ontworpen voor zowel esthetische als medische toepassingen, waardoor wij een breed scala aan huidaandoeningen effectief kunnen behandelen.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij SanaDerm plannen wij voorafgaande van deze behandeling altijd een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Uw behandeling wordt volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en doelen.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Benieuwd of SanaDerm u kan helpen? Ontvang 50% korting op uw eerste behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-206422 of direct een afspraak maken via het online contactformulier.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.