SanaDerm is een huidtherapeutische praktijk en schoonheidssalon. Binnen het bedrijf richten wij ons voornamelijk op cosmetische en cosmedische zorg. Ons team bestaat nu uit 1 huidtherapeut, 3 schoonheidsspecialisten waarvan 2 pedicure zijn en 2 gewichtsconsulent. Ons team wordt compleet gemaakt door 3 baliemedewerksters. Wij zijn een groeiend bedrijf en willen onze behandelingen steeds verder uitbreiden.

Functieomschrijving.
Het betreft een functie voor minimaal 20 uur. Er is mogelijkheid om de uren uit te breiden tot fulltime. Je werkt samen met alle collega’s, maar voornamelijk met onze huidtherapeut. Je behandelt zelfstandig cliënten en bent in staat zelf een behandelplan op te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het invullen van behandelverslagen en het afnemen van intakegesprekken. Je voert op een correcte en adequate wijze gesprekken met cliënten en andere belanghebbende in en buiten het bedrijf. Je gaat werken met de aanwezige apparatuur en met de producten van pHformula, Forlle’d, Dr. K, MeLine en Fusion. Bij SanaDerm zijn er veel mogelijkheden om diverse cursussen en trainingen te volgen en door te groeien.

Profiel
-afgeronde HBO opleiding huidtherapie
-registratie kwaliteitsregister paramedici
-goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-flexibele instelling om te werken in de avonduren en op zaterdag
-ervaring met de volgende apparatuur/behandelingen is een pré: microneedling, LPG endermologie, picolaser, CryoPen en cryolipolyse.

Wat bieden wij:
-marktconform salaris
-werken in een gezellig team
-trainingen vanuit leveranciers
-afwisselende behandelingen
-lidmaatschap NVH

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Neem contact met ons op via info@sanaderm.nl t.a.v. Katinka Tillemans en stuur je CV en motivatie. Ook voor vragen over deze functie kun je ons bereiken op bovenstaand emailadres.