Zomersetjes van pHformula

Ga jij binnenkort op vakantie en ben jij al voorbereid op de zomerse maanden met hopelijk veel zonneschijn en warmte? Met de zomer in aantocht willen wij jou graag attenderen op een speciale zonnige promotie met producten van pHformula.

Onze zomer actie is dusdanig samengesteld om jouw huid te laten stralen en te beschermen tijdens de zonnige maanden. We hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van hoogwaardige producten die rijk zijn aan essentiële vitamines voor een gezonde en vitale huid. En om het extra leuk te maken, krijg je deze producten verpakt in een trendy en handig tasje. Een echte summer must-have!

Je kunt kiezen tussen een Vita B, C of D crème in combinatie met andere SPF producten van pHformula.

Wat zit er allemaal in het tasje?:

  • Keuze uit een; VITA B, C of D cream
  • U.V. protect SPF50+
  • L.I.P. hydrate SPF 15
  • S.U.N. powder SPF 30

Met deze producten zorg je niet alleen goed voor je huid, maar geniet je ook van de voordelen van essentiële vitamines. Het beste van alles is dat je jouw huidverzorgingsproducten door het handige tasje, gemakkelijk mee kunt nemen waar je ook naartoe gaat. Zo heb je altijd een goede huidverzorging binnen handbereik.

Experts in huidverbetering

Acne specialist
Vergoeding mogelijk Zorgverzekering
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
23 jaar ervaring
Prijslijst

Wacht niet langer en geef jouw huid de zomerse boost die het verdient met deze zomerproducten, gevoed door vitamine B, C of D! Dit mooie tasje met inhoud is nu aantrekkelijk geprijsd.

Combinatie met VITA B; vermindert roodheid, versterkt de huid, vermindert pigmentatie, verbetert de hydratatie en werkt talg regulerend. VAN € 205,- VOOR € 150,-

Combinatie met VITA C; vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering, verheldert de huid en ondersteunt het herstel VAN € 215,- VOOR € 156,-

Combinatie VITA D; biedt langdurige hydratatie om uitdroging tegen te gaan. Het zorgt voor een natuurlijke glow. VAN € 215,- VOOR € 156,-

Kom snel bij ons langs in de salon voor deze zomer must-have en wij adviseren je graag over welke combinatie voor jou het meest passend is.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.