Uw lymfoedeem therapeut in Hoorn

Lymfoedeem is een medische aandoening waarbij er een teveel aan lymfevocht in het lichaamsweefsel zit als gevolg van een verstoorde aan en afvoer hiervan. Mensen ervaren hierdoor klachten zoals zwelling, een zwaar gevoel, pijn, maar ook kan het huidinfecties en slechtere wondgenezing veroorzaken. Lymfoedeem kunnen we onderscheiden in 2 hoofdgroepen, namelijk primair lymfoedeem en secundair lymfoedeem.

Wat houdt therapie met ons als lymfoedeem therapeut in?

Bij SanaDerm werken wij met het LPG® Endermologieapparaat. Endermologie is een mechanische bindweefselmassage. Deze zetten wij veel in bij cellulite en huidverslapping (verslapping van het bindweefsel), maar het kan ook veel verlichting geven bij lymfoedeem.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeuten
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
24 jaar ervaring
Contact opnemen

De voordelen van onze kliniek

  • Deskundige Zorg: Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in lymfoedeemtherapie en hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van cliënten
  • Gepersonaliseerde Behandelplannen:  Vooraf gaande van een uitgebreid intakegesprek maken wij een persoonlijk

Start vandaag nog uw weg naar een beter welzijn

Heeft u lymfoedeem en wilt u weten wat LPG Endermologie voor u kan betekenen? U kunt bij ons een gratis en vrijblijvende intake boeken. Onze huidtherapeut kan u vertellen wat de eventuele mogelijkheden voor u zijn. Voor Endermologie geldt dat er meerdere behandelingen nodig zijn om een gewenst resultaat te behalen. Tijdens het gratis en vrijblijvend consult zal er een passend behandelplan voor u worden opgesteld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-206422 of vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken.

Vergoeding Lymfoedeem behandeling
Oedeemtherapie kan (deels) vergoed worden door uw verzekering. Dit is wel afhankelijk van uw verzekering en verwijzing. Tijdens een intakegesprek kan dit met u worden besproken.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.