Ontspanning en verlichting met een massage Heerhugowaard

Massages in de buurt van Heerhugowaard die u volledig laten ontspannen, dat is wat u zoekt. Niet waar? SanaDerm is expert op het gebied van massages, ook in omgeving Heerhugowaard en u kunt bij ons rekenen op massages die daadwerkelijk een verschil maken in hoe u zich voelt. Onze ervaren masseurs bieden diverse soorten massages aan. U kunt er dus op rekenen dat u bij SanaDerm écht verder wordt geholpen. Kies voor massages in de regio van Heerhugowaard die u laten ontspannen en uw spieren verlichten, kies voor SanaDerm.

Voorbeeld massages Heerhugowaard

Last spanning? Of stress? Kies voor massages vlakbij Heerhugowaard

Massages kunnen een enorm verschil maken in het ervaren van stress en spanningen in het lichaam. De oorzaak van stress en spanningen kan heel divers zijn. Misschien heeft u een drukke baan of zijn er zorgen om een familielid. Het gevolg is dat uw spieren vast gaan zitten en u soms zelfs pijn en moeite kunt hebben bij het maken van bepaalde bewegingen.

SanaDerm helpt u daar door middel van een heerlijke massage graag van af.

Bijkomende voordelen van massages nabij Heerhugowaard

Naast het feit dat massages een enorme verbetering kunnen realiseren in hoe uw spieren en gewrichten aanvoelen, zijn er nog enkele voordelen van het inschakelen van een masseur van SanaDerm.

Massages kunnen namelijk bijdragen aan het verbeteren van de bloedcirculatie en het verbeteren van de slaapkwaliteit en het immuunsysteem. U doet uzelf met massages bij SanaDerm dus echt een groot plezier. Afhankelijk van de hulpvraag kunt u kiezen voor diverse soorten massages vlakbij Heerhugowaard.

Verschillende soort massages in omgeving Heerhugowaard

Er kunnen verschillende soort klachten ontstaan in uw lichaam. Dat betekent dat elke klacht ook vraagt om zijn eigen benadering. Het goede nieuws is dat we bij SanaDerm verschillende massages aanbieden. Elke type massage richt zich op een specifiek doel. De ervaren masseurs van SanaDerm zijn experts en u kunt hen dus ook elk type massage met een gerust hart toevertrouwen.

De massages waar u in omgeving Heerhugowaard bij ons voor terecht kunt:

  • Een ontspanningsmassage;
  • Een sportmassage;
  • Een diepe bindweefselmassage.

Duo-massages in de omgeving Heerhugowaard

Samen met uw partner, een goede vriend(in) of een familielid volledig tot rust komen? Dan biedt een duo-massage uitkomst. Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. Vrijwel elke gezichtsbehandeling en massages kunt u als duo-behandeling boeken

Wat zijn de kosten van een massage in Heerhugowaard?

De prijs van massages is afhankelijk van het type massage en de duur van de massage. Zo is een manuele bindweefselmassage duurder dan een reguliere ontspanningsmassage en is een ontspanningsmassage van 60 minuten duurder dan een ontspanningsmassage van 30 minuten. Hieronder zie je een overzicht van de prijzen per massage:

Diverse (ontspannende) massages

Ontspanning 30 minuten Ontspanning 45 minuten Ontspanning 60 minuten Manuele bindweefselmassage lichaam 30 minuten Manuele bindweefselmassage lichaam 45 minuten Manuele bindweefselmassage lichaam 60 minuten Oorkaarsen
€31,50* €46,50* €61,50* €37,50* €52,50 €67,50* €35,00*

Manuele bindweefselmassage

Manuele bindweefselmassage gezicht met vitamine C plaatselijk Manuele bindweefselmassage gezicht met vitamine C plaatselijk (5 keer) Manuele bindweefselmassage gezicht met vitamine C Manuele bindweefselmassage gezicht met vitamine C (5 keer)
€22,50* €101,25* €37,50* €168,75*

Benieuwd naar de prijzen voor andere behandelingen? Kijk gerust eens op onze prijslijst.

Boek nu uw massages in omgeving Heerhugowaard bij SanaDerm

Bent u klaar met die stijve nek of die pijnlijke rug? Heeft u er genoeg van en bent u er klaar voor om actie te ondernemen? Wacht dan niet langer en boek nu uw massage bij SanaDerm nabij Heerhugowaard.

U verzekert uzelf ervan dat u gaat genieten van de ultieme ontspanning en verlichting van uw spieren en gewrichten. Laat de pijn en het ongemak u niet langer lastigvallen. Neem contact op met onze kliniek dichtbij Heerhugowaard en een van onze medewerkers staan u graag te woord. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk.

Neem contact op