Forlle’d behandelingen en producten uit Japan

Nobelprijswinnende formule tegen huidveroudering – Forlle’d behandeling

Forlle’d behandeling is een innovatief huidverjongingsconcept uit Japan. Het combineert unieke formules met Nobelprijswinnende technologie. Om zo chronische huidveroudering en photoaging van de huid effectief te bestrijden. Het resultaat? Intensieve, maar heerlijk ontspannende behandelingen en producten die de huid effectief verjongen van binnenuit.

Bij SanaDerm zijn wij er erg trots op dat wij één van de eerste waren in Nederland die met exclusieve Japanse anti-aging merk mogen werken. Het is de wetenschappers van Forlle’d namelijk gelukt om moleculen met de zogenaamde Nobelprijswinnende ‘nanotechnologie’ te verkleinen tot nanomoleculen.
Deze piepkleine hyaluronzuurmoleculen kunnen dieper dan welk ander merk dan ook in de huid opgenomen worden. En op hun reis naar de diepte nemen ze ook nog eens andere effectieve werkstoffen mee. Zo wordt de huid op cellulair niveau, en dus van binnenuit, gehydrateerd en vernieuwd. Uniek en ongeëvenaard. En met als resultaat directe huidvernieuwing en -verjonging.

De krachtige werking van platinum – Forlle’d behandeling

De meest recente ontdekking van Forlle’d behandeling is het verkleinen van platinum, door wetenschappers erkend als een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. Door het te verkleinen, voorkom je dat het platinum op de huid blijft liggen en eigenlijk niets doet. Het wordt namelijk door het eerdergenoemde hyaluronzuur diep in de huid meegenomen.

Producten voor thuis

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. En ze zijn perfect te combineren met de andere behandelingen bij Sanaderm. Denk hierbij aan microneedling en aan bindweefselmassage. Bovendien versterken en verlengen ze het effect van fillerbehandelingen, en verkorten ze de hersteltijd na een dergelijke behandeling. Zo geniet je nog langer van het resultaat.
Bij SanaDerm verkopen wij alle producten van Forlle’d. Het assortiment bestaat uit diverse huidreinigingsproducten, lotions, serums, crèmes en maskers.

 

Wat maakt Forlle’d zo bijzonder?

Werkstoffen zijn zo klein dat ze tot in de diepste huidlaag kunnen doordringen.
Forlle’d is geschikt voor iedereen die geen botox en/of fillers wilt gebruiken.
Forlle’d vermindert rimpels, verstevigt de huid en boost de huidvernieuwing.
De resultaten zijn verbluffebnd en al zichtbaar na 1 behandeling.
Contact opnemen

Waarom zijn wij bij SanaDerm fan van het merk Forlle’d? – Forrlle’d behandeling

-nobelprijswinnende formule tegen huidveroudering
-huidverjonging van binnenuit, zonder injecties
-vermindert rimpels, verstevigt de huid, verbetert de huidstructuur
-verhoogt het vochtgehalte en ontgift de huid
-beschermt de huid tegen irriterende stoffen en allergenen

Bij SanaDerm boekt u een ontspannende Forlle’d behandeling al vanaf €129,-

 


Forlle'd Treatment
129
Inclusief peeling
139
Inclusief bindweefselmassge
139
Inclusief peeling en bindweefselmassage
149

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.