Bindweefselmassage

Geef uw huid een boost met onze bindweefselmassage!

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij een slaap. Deze massage is gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti-ageing massage!

Een bindweefselmassage is geen ontspannende massage, maar hoort ook zeker geen pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage wel gevoelig is. Na een bindweefselmassage zal uw huid stralen, omdat deze massage de doorbloeding stimuleert.

Bindweefselmassages bij SanaDerm

Wilt u weten of een bindweefselmassage iets voor u is? In onze schoonheidssalon is het een vast onderdeel van meerdere behandelingen. Kom eens langs bij SanaDerm of stuur ons een whatsapp berichtje met de dagen en tijden waarop u tijd heeft voor een behandeling bij SanaDerm in Hoorn.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Doet deze gezichtsmassage pijn?

Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is. De bindweefselmassage heeft een direct effect, maar zorgt er niet voor dat ineens na de behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwenen zijn. Na een behandeling zie je er wel jonger uit, omdat de bindweefselmassage de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Je huidteint verbeterd, bovendien zorgt het ervoor dat jouw huid beter in staat is om de ingrediënten uit je crème beter op te nemen!

Intake + behandeling
30
totaal 45 minuten
Bindweefselmassage
30
30 minuten
Bindweefselmassage met vitamine C
35
30 minuten

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.