Vet bevriezen Hoorn

Voor SanaDerm is het een hele nieuwe behandeling. Vet bevriezen is een nieuwe methode, waar men permanent vet mee kan verliezen, door dat het verwijderd wordt uit het lichaam. Hoe gaat dit in zijn werk, wat doet het met het lichaam en waar moet u rekening mee houden als u deze behandeling wilt laten uitvoeren? Lees hieronder meer!

Vet bevriezen Hoorn, wat is het?

De term is er voor de volksmond. De echte term voor deze behandeling is cryolipolyse, maar dat bekt niet zo fijn als “vet bevriezen”, maar is precies wat de term doet verdenken. We zetten een apparaat op de huid waar het vet verwijderd moet worden en door grote koude op die plek toe te passen, maken we de vetcellen dood, welke uiteindelijk over een periode van een paar maanden, worden afgestoten door het lichaam.
Omdat het apparaat geleidelijk aan van binnen naar buiten werkt, zal de te treffen plek uiteindelijk naadloos op de rest van het lichaam aansluiten en vrijwel niet zichtbaar zijn als behandelplek

Vet bevriezen Hoorn

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Het resultaat van vet bevriezen

Er zijn nog geen nadelen gevonden die een lange termijn uitwerking hebben op het lichaam. Deze wordt gedurende de behandeling natuurlijk wel blootgesteld aan extreme koude en dat kan wat rode plekken opleveren als gevolg, welke na een paar uur weg zijn.
Omdat er geen sprake is van een “ingreep”, is er buiten de ongevoeligheid en roodheid van de huid, geen herstelproces van toepassing, omdat er geen ingreep is gedaan. U krijgt met vet bevriezen Hoorn geen littekens, geen heling, geen hechtingen, helemaal niks, alleen een vermindering van het algehele vetgehalte in het lichaam.

Heeft vet bevriezen Hoorn meerdere behandelingen nodig?

Ja, Het lichaam heeft een aantal behandelingen nodig om het te treffen gedeelte volledig af te voeren. Gemiddeld gezien, is er een voldoende resultaat te behalen met drie behandelingen. De behandelingen liggen ongeveer 10 tot 12 weken uit elkaar.

Contact opnemen

Mogen we bij iedereen vet bevriezen?

Het antwoord hierop is nee. Bepaalde aandoeningen en lichamelijke problemen, kunnen voor obstructie in het proces zorgen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Leverproblemen;
 • Ernstig bevriezingsletsel;
 • Diabetes;
 • Obesitas;
 • Cryoglobuline;
 • Hypoproeinimia.

Doormiddel van een intakegesprek, een BMI test en een vragenlijst, komen we erachter of de behandeling plaats kan vinden.

Voordelen van ver bevriezen?

Als er geen voordelen waren, zou u het niet doen en er zijn een aantal goede redenen waarom deze manier van vet verwijdering een optimale behandeling kan zijn.

 • Als eerste heeft u geen enkele verdoving of narcose nodig. Mensen met naaldangst geven ook aan dat deze ingreep dan ook meer dan perfect is.
 • Omdat het van binnenuit bevroren wordt, is er aan de buitenkant geen enkel littekenweefsel te zien en zal na verloop van tijd ook niet verschijnen.
 • Het vet bevriezen, bouwt het vet geleidelijk aan af, dus u ziet een mooie overgang naar omliggend en onbehandeld weefsel.
  Omdat er geen wonden worden gemaakt, zal er ook geen sprake zijn van bloedverlies.
 • Er is geen enkel herstel of revalidatie nodig, omdat het alleen om het doden van de vetcellen gaat, zonder chirurgische ingreep.

Wilt u ook verantwoord vet bevriezen en afslanken?

Dat kan! Maak via het telefoonnummer of het contact een afspraak voor een intakegesprek. Vanuit daar kunnen we tot de conclusie komen dat het een verantwoorde stap is, of dat het afgeraden wordt.
Heeft u vragen of twijfels over het proces of behandeling? Kom dan ook via bovenstaande mogelijkheden met ons in contact en alle we geven alle antwoorden op de vragen of twijfels die u heeft.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.