Arts Injectables

Arts Injectables

Bij SanaDerm werken we al 18 jaar lang samen met Dr. Paul Wijffels, cosmetisch arts. Paul Wijffels is tot arts opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van rimpels middels injectables het gebruik van afbreekbare (tijdelijke) producten heeft zijn voorkeur. Drs.Paul Wijffels is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde(www.nvcg.nl).

Door zijn jarenlange ervaring kan hij u de optimale behandeling bieden bij storende zaken zoals een vervelende frons rimpel, een vermoeide blik door lijntjes onder de ogen of scherpe trekken rond uw mond. Dr. Paul Wijffels kijkt vooral naar wat mooi is en wat bij u het beste past. Zijn advies is eerlijk waardoor u tevreden weer naar buiten zult lopen.

Last van haaruitval?

Haaruitval en dunner wordend haar vindt plaats bij zowel mannen als vrouwen binnen alle leeftijdscategorieën om verschillende redenen. Erfelijkheid, hormonen, leeftijd, bevalling , stress en voeding kunnen een negatieve invloed hebben op de haarfollikels. Meer dan 70% van alle mannen en 40% van de vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met haaruitval of kaalheid.

DR.CYJ Hair Filler
Heeft u een milde tot matige vorm van haaruitval of dunner wordend haar dan is een injectiebehandeling met een haar filler een veilige keuze. De filler, genaamd DR.CYJ Hair Filler, bestaat uit 1 ml spuitjes met een gepatenteerde combinatie van hyaluronzuur en 7 peptiden ( eiwitmoleculen) Er is 13 jaar onderzoek gedaan naar de werking van deze haar filler en er is sprake van een bewezen kracht om het haaruitval proces te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Bij volledige kaalheid is deze behandeling echter geen optie.

Contact opnemen

Last van overmatig transpiratie in bijvoorbeeld gezicht, handen of oksel? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Vrijblijvend informatiegesprek

Wil je meer informatie? Kom dan langs voor een vrijblijvend informatiegesprek. Tijdens het gesprek wordt uitgebreid besproken wat u  stoort en wat uw wensen zijn. Dr. Paul Wijffels neemt graag alle tijd voor u zodat u zich volledig ontspannen en op uw gemak voelt. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid voor een gratis nacontrole.

16 juli,  20 augustus en 10 september is Paul Wijffels bij SanaDerm.

Voor meer informatie bel naar 0229-206422

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen, producten en prijslijst

Contact opnemen

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.