Cryolipolyse Hoorn

Een van de nieuwe behandelingen in het pakket van kliniek Sanaderm, is Cryolipolyse. In de volksmond noemen we dit ook wel simpelweg “vet bevriezen” en dat is ook precies wat het is. Hoe gaat dit in zijn werk, zijn er bijwerkingen of nadelige effecten en hoe komt u in aanmerking voor een dergelijke behandeling? Deze en meer informatie worden in dit artikel gegeven.

Cryolipolyse Hoorn, wat is het en hoe werkt het?
Zoals gezegd is Cryolipolyse het bevriezen van vet. Er wordt een apparaat wat koude kan doorgeven naar de huid vacuüm gezet op plekken waar u wat ververmindering wilt zien.
Deze apparaten – het kunnen er namelijk meer zijn – zorgen voor de overdracht van extreme koude door de huid, maar niet genoeg om door de vetlaag heen te gaan. Hierdoor wordt de vetlaag bevroren en als het ware “gedood”. Er kunnen tot 4 apparaten tegelijk op uw huid worden aangebracht om cryolipolyse Hoorn uit te laten voeren.
Het lichaam wil niets met dode cellen te maken hebben en zal deze zo snel mogelijk proberen af te stoten. Het vet wat bevroren is, zal dus echt daadwerkelijk permanent verwijderd worden van uw lichaam.

Cryolipolyse Hoorn

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandelingen
21 jaar ervaring
Contact opnemen

Hoe lang is het herstelproces van cryolipolyse Hoorn?

Om hier kort op te antwoorden; ongeveer 20 minuten, tot de huid weer op temperatuur is. Het kan zijn dat de huid voor een langere tijd (lees meer dan 20 minuten) ongevoelig is door de lage temperaturen gebruikt tijdens de behandeling. Dit is normaal.
Daarnaast kan het zijn dat gedurende een paar dagen, de huid wat gaat schilferen. Ook dit is normaal, want de huid zal ook dode cellen gaan krijgen, welke het lichaam af zal gaan stoten. U krijgt er op de plekken waar u met cryolipolyse Hoorn behandeld bent, ook een gezondere huid.
U heeft dus nooit of te nimmer littekens, een langdurig herstelproces, weefselherstel of iets anders nodig en u kunt zelfs direct na de behandeling weer gewoon uw dagelijkse gang gaan, waaronder ook sporten.

Contact opnemen

Voor wie is cryolipolyse Hoorn geschikt?

Dit is een moeilijke vraag, want voorafgaand aan de behandeling, willen we elke client middels een intake gesprek wat beter leren kennen, zodat we en u er 100% zeker van zijn dat het de juiste behandeling is.
Mensen met obesitas of overgewicht, wordt afgeraden deze behandeling niet te nemen als men verwacht dat het snel vet laat verliezen. Dit kan voor deze groep nadelige medische gevolgen hebben. Bent u echter op gewicht en wilt u moeilijk te verwijderen vetcellen kwijt, is deze behandeling meer dan geschikt om u van deze vetten af te helpen.

Is cryolipoyse Hoorn gevoelig?

Het is zelfs geheel pijnloos. Het enige wat u kunt voelen, is het aanbrengen van de vacuümpad en het afkoelen van de te behandelen plek. Door de kou, zal deze snel gevoelloos worden en kunt u even op internet met uw telefoon, een boek lezen of een dutje doen. Het is echt geheel pijnloos.

De voordelen van cryolipolyse Hoorn

Er zitten meer voordelen als nadelen aan een dergelijke behandeling. Denk hierbij aan het permanent verliezen van die love handels, die u, desondanks uw sportieve leven maar niet kwijt kunt komen. Heeft u een kleine onderkin waar u vanaf wilt komen als resultaat van een snel verlies van gewicht door medische omstandigheden of een maagverkleining? Ook dit is een mogelijkheid voor onze methodes.
Zo zijn er nog wel meer voordelen op te noemen, maar het beste kunt u, als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek over deze behandeling, gewoon een afspraak maken via het contactformulier of het telefoonnummer op de site.
Natuurlijk kunnen we u helpen met al uw vragen over het assortiment behandelingen die we aanbieden. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van de bovenstaande contact mogelijkheden.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.