SanaSlank Nicole – Week 1

Mijn eerste uitdaging. 
We zitten nu midden in de Sinterklaas tijd en overal staat snoepgoed. Ik heb alle pepernoten, chocolade letters en gebakjes weerstaan. Nu ik er zo op aan het letten ben merk ik pas hoeveel ik altijd ongemerkt toch naar binnen werkte. Een koekje bij de thee, snoepje bij de kassa. Er staan nu overal pepernoten. Nog een hapje eten van mijn dochter. Beetje proeven hier en daar. Ik zei altijd;  “Maar echt snoepen doe ik toch niet.” Als ik me bedenk hoe vaak ik deze week nee heb gezegd, begrijp ik toch heel goed waar de verborgen calorieën vandaan komen.

Deze week ben ik gezellig met mijn ouders wezen lunchen. Ik nam mijn bakje met omelet en groente mee in mijn tas. Op Sinterklaasavond hebben wij met het gezin gegourmet. Op internet vond ik een lekker receptje  om zelf tzatziki te maken en verder heb ik veel groenten en stukjes mager vlees gegeten. Ik ging met een positief gevoel van tafel.

Resultaat na de eerste week
De eerste week zit erop en ik ben zeer tevreden en verrast. Zit vol energie en dat ik vandaag op de weegschaal stond was er 2 kilo af waarvan 0,5 kilo vet.  Als ik in de spiegel kijk zie ik een stralende en gemotiveerde Nicole en dat was lang geleden. Als die kilo’s er dan toch aanzitten maakt die zak chips, dat lekkere broodje of die reep chocola ook niet meer uit.  Terug kijkend op deze week heb ik mijn portie chocola gewoon gehad. Heb heerlijk gegeten. Zit de hele dag vol en heb geen honger.

Als dit lijnen is… ga ik dit zeker redden! Met goede moed door naar volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in. Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn