Hyperpigmentatie

Pigmentvlekken is een huidprobleem wat bij veel mensen voorkomt. We kunnen pigmentvlekken onderscheiden in 2 typen. In lichte vlekken en donkere vlekken. Lichte vlekken noemen we hypopigmentatie, donkere vlekken noemen we hyperpigmentatie.

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Naast dat wij bij onze geboorte vaak al verschillende vlekken hebben (moedervlekken), kunnen pigmentvlekken ook ontstaan na schade van de huid, zoals zonschade, schade van een wond of zelfs na een bepaalde behandeling. Ook medicatie en hormonen kunnen invloed hebben op de pigmenthuishouding van de huid.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Wat is er zo uniek aan

Het unieke van de MeLine is dat het zich richt op alle soorten hyperpigmentatie, het maakt dus niet uit door welke reden de hyperpigmentatie is ontstaan. Dit wil natuurlijk niet direct zeggen dat alle vormen van hyperpigmentatie met de MeLine zijn te verbeteren, maar het opent een heleboel deuren. Proffessor Fernando Bouffard is de oprichter van de MeLine, hij is een specialist in pigmentproblemen. Tot op heden was het praktisch onmogelijk om dieper gelegen pigment in de huid te behandelen, zeker in de meer donkere huidtypes was het risico op meer pigmentproblemen door behandeling groter dan het oplossen ervan.

Deze nieuwe behandelmethode kan zelfs dieper gelegen pigment verminderen en verhelderen waardoor deze minder opvallen. Hoewel de behandeling intensief is, kunt u in principe gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. In tegenstelling tot veel medische ingrepen om pigment te verminderen.

Contact opnemen

Onze gespecialiseerde Huidtherapeut

Huidtherapeut Jorinde Scholtes is getraind in het uitvoeren van deze behandelingen. Mensen met pigment problemen kunnen voor een gratis en vrijblijvende intake contact opnemen.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.