Endermologie / Cellulite

Endermologie/LPG

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Endermologie de vetafbraak verbetert. De vetcellen worden gestimuleerd door een mechanisch signaal wat aanzet om de vetafbraak te bevorderen. Hierdoor worden de hardnekkige vetten klaargemaakt om te worden afgevoerd. Daarnaast wordt door Endermologie de versteviging gestimuleerd, verminderen de vetcellen in omvang (anti-sinaasappelhuid) en verhoogt de vochtcirculatie (drainage). Ook kan Endermologie worden toegepast op gebieden waar bindweefselophopingen zijn ontstaan door het spuiten van medicatie.

Cellulite, wie heeft het niet?

Ongeveer 90% van de vrouwen heeft cellulite op de benen, billen, of dijen.

Wat is cellulite nou precies?

Bij cellulite is het onderhuidse vet aangedaan, waardoor de huid grover wordt en de huid een sinaasappelschilachtig uiterlijk krijgt. Cellulite wordt daarom ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het onregelmatige huidoppervlak bij cellulite is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en afvalstoffen uit zowel de omgeving als uit voedsel. Vaak wordt gedacht dat cellulite samenhangt met overgewicht. Dit is niet waar.

Contact opnemen

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Kunt u er zelf iets aan doen?

Natuurlijk! Let op uw voeding. Stoffen als alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne kunnen een rol spelen. Daarbij is sporten noodzakelijk om uw doorbloeding te stimuleren en lichaamsvet te verminderen. Beide dragen er aan bij om cellulite te verminderen.

Contact opnemen

Wij helpen u graag!

Al sinds de opening van SanaDerm, 19 jaar geleden, worden er Endermologie behandelingen gegeven. Endermologie is een mechanische bindweefselmassage die uitstekend werkt bij het verminderen van cellulite. Endermologie is een stevige massage die wordt toegepast op de bindweefsellaag, het vetweefsel en het lymfesysteem van ons lichaam. Het bindweefsel is het gedeelte tussen de huid en de spieren. Deze massagetechniek zorgt ervoor dat collageen en elastine geactiveerd wordt, de doorbloeding wordt gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren, het lymfesysteem wordt geactiveerd welke ervoor zorgt dat vocht wordt afgevoerd, verklevingen worden losgemaakt en dat de vetverdeling gelijkmatiger wordt.

Resultaat

Om resultaat te zien, zijn er meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de ‘ernst’ van de cellulite. Denk aan ongeveer 12-15 behandelingen. Om het resultaat te behouden is een onderhoudskuur aan te raden.

Nieuwsgierig?

Bent uw benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling van 20 of 35 minuten. Een proefbehandeling van 20 minuten kost slechts € 15,- en de proefbehandeling van 35 minuten kost € 25,-.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.