Endermologie / Cellulite

Help ik heb cellulite!
Cellulite, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd, is een probleem dat veel vrouwen treft. Het komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Mannen hebben er bijna geen last van. Meestal wordt het aangetroffen op de dijen, de bovenbenen, de billen en de onderbuik. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en gezegd, wordt Cellulite niet veroorzaakt door overgewicht. De uiting van Cellulite kan er wel door worden versterkt, maar slanke vrouwen kunnen er ook last van hebben.

Hoe ontstaat het?
Cellulite ontstaat doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel in volume toenemen. Hierdoor worden er onregelmatigheden gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechtering van de bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid.

Experts in huidverbetering

Gecertificeerde huidtherapeut
Pigment specialist van Hoorn
Gespecialiseerd in cellulite behandeling
20 jaar ervaring
Contact opnemen

Is er iets aan te doen?
Bij SanaDerm worden, al 18 jaar lang, Endermologie behandelingen gegeven met een LPG apparaat. Endermologie is een intensieve mechanische massage waarbij de huid en het onderliggende bindweefsel wordt ‘losgemaakt’. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevordert. Gedurende de laatste vijftien jaar zijn er over de hele wereld tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. Endermologie is een wetenschappelijke methode en bewezen effectief in de strijd tegen cellulite.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Om te kunnen bepalen hoeveel behandelingen nodig zijn, wordt er gekeken naar de huid en naar het stadium van de cellulite. Het gemiddelde ligt rond de 12 behandelingen.

Proef behandeling Endermologie
14.25
15 minuten
Proef behandeling Endermologie
20.00
25 minuten
Proef behandeling Endermologie
27.50
35 minuten

Zijn er nog meer toepassingen?
Ja, Endermologie wordt ook toegepast voor het verstevigen van de huid en het soepeler maken van prikplekken/ littekens. Tijdens een dieet, zoals bijvoorbeeld het SanaSlank eiwitdieet waarmee u snel kilo’s mee verliest, is het verstandig om Endermologie behandelingen te ondergaan om de huid te verstevigen

Vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek
Wilt u meer informatie over de Endermologie behandeling? U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek of vul het onderstaande contact formulier in.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.