BGN-gewichtsconsulente Annemieke

BGN-gewichtsconsulent

Het beste afslankadvies staat niet in een boekje, maar is voor iedereen weer anders. Onze BGN-gewichtsconsulent Annemieke gaat door middel van een persoonlijk stappenplan u helpen af te vallen met als doel dat de kilo’s er deze keer wél af blijven. Bewuste keuzes, meer bewegen maar vooral ook van eten genieten!

Annemieke: “ Ik schrijf geen diëten voor, maar wil bewustzijn creëren door gezonde keuzes te maken en meer te bewegen. Ieder mens is anders; elk persoon heeft een andere bouw en een andere smaak en daarom geef ik uitsluitend advies op maat. Overgewicht is meer dan te veel eten. Vaak is emotie-eten een boosdoener. Door te werken vanuit de kern help ik u stappen te maken in de richting van een gezond gewicht. Anders eten begint met anders denken.”

Contact opnemen

Vergoeding
U heeft geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. Onze gewichtsconsulent is BGN geregistreerd. Controleer uw zorgverzekering voor een eventuele vergoeding. Maak een afspraak voor een intake gesprek bij Annemieke.

Gezond eten is lekkerder en makkelijker dan u denkt.
Het kan soms een uitdaging zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Veel variatie in groenten en fruit en koken zonder pakje en zakjes? Inspiratie vind je hier.

Intakegesprek regulier dieetadvies  € 60,-   
Een uitgebreid consult waarin we uw eet- leef- en beweegpatroon in kaart brengen. Uw lengte, gewicht, BMI, middelomtrek en vetpercentage wordt gemeten. Vervolgens formuleer ik de hulpvraag en laat ik u 2 weken uw voeding bijhouden in een app zodat ik inzicht krijg in de verhouding van koolhydraten, eiwitten, vetten en de voedingsstoffen (vitamines en mineralen).

Adviesgesprek € 45,-
In het tweede gesprek bespreek ik de voeding die u heeft bijgehouden, stellen we samen doelen en maak ik een stappenplan. Ook ontvangt u hierbij uw eerste weekmenu en adviezen.

Vervolg consult € 30,-
Op dit consult word u opnieuw gewogen, bespreken we de doelen en geef ik u bij mogelijke knelpunten tips en adviezen. Als u het wenst kunt u een nieuw weekmenu krijgen en/of recepten. Het is van tevoren moeilijk in te schatten hoeveel vervolg consulten er nodig zijn. Als u het wenst kunt u ook een e-consult aanvragen zodat u niet de deur uit hoeft.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail