BGN-gewichtsconsulente Annemieke

BGN-gewichtsconsulent

Het beste afslankadvies staat niet in een boekje, maar is voor iedereen weer anders. Onze BGN-gewichtsconsulent Annemieke gaat door middel van een persoonlijk stappenplan u helpen af te vallen met als doel dat de kilo’s er deze keer wél af blijven. Bewuste keuzes, meer bewegen maar vooral ook van eten genieten!

Annemieke: “ Ik schrijf geen diëten voor, maar wil bewustzijn creëren door gezonde keuzes te maken en meer te bewegen. Ieder mens is anders; elk persoon heeft een andere bouw en een andere smaak en daarom geef ik uitsluitend advies op maat. Overgewicht is meer dan te veel eten. Vaak is emotie-eten een boosdoener. Door te werken vanuit de kern help ik u stappen te maken in de richting van een gezond gewicht. Anders eten begint met anders denken.”

Contact opnemen

Intakegesprek regulier dieetadvies  € 60,-   
Een uitgebreid consult waarin we uw eet- leef- en beweegpatroon in kaart brengen. Uw lengte, gewicht, BMI, middelomtrek en vetpercentage wordt gemeten. Vervolgens formuleer ik de hulpvraag en laat ik u 2 weken uw voeding bijhouden in een app zodat ik inzicht krijg in de verhouding van koolhydraten, eiwitten, vetten en de voedingsstoffen (vitamines en mineralen).

Adviesgesprek € 45,-
In het tweede gesprek bespreek ik de voeding die u heeft bijgehouden, stellen we samen doelen en maak ik een stappenplan. Ook ontvangt u hierbij uw eerste weekmenu en adviezen.

Vervolg consult € 30,-
Op dit consult word u opnieuw gewogen, bespreken we de doelen en geef ik u bij mogelijke knelpunten tips en adviezen. Als u het wenst kunt u een nieuw weekmenu krijgen en/of recepten. Het is van tevoren moeilijk in te schatten hoeveel vervolg consulten er nodig zijn. Als u het wenst kunt u ook een e-consult aanvragen zodat u niet de deur uit hoeft.

Wilt u gezonder eten en meer bewegen maar liggen uw hardloopschoenen nog in de kast? Kom in beweging met Annemieke!

Annemieke verzorgt ook sport-consulten. Na een uitgebreide intake krijgt u een weekmenu op maat en desgewenst een beweegschema inclusief heerlijke recepten. Samen gaan jullie wandelen/joggen en word je gecoacht naar een gezonde leefstijl die écht blijvende resultaten geeft.

Of bent u die fanatieke sporter die meer uit de prestaties wil halen?
Annemieke is tevens BGN-sportvoedingsadviseur* en begeleid hardlopers en triatleten om hun doel te behalen.

Vergoeding bij zorgverzekeraar mogelijk

Vergoeding
U heeft geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. Onze gewichtsconsulent is BGN geregistreerd. Controleer uw zorgverzekering voor een eventuele vergoeding. Maak een afspraak voor een intake gesprek bij Annemieke.