10 kilo afgevallen

Annemieke begon met een “intake” waarbij zij mijn leefwijze en eetgedrag heel uitgebreid in beeld heeft proberen te brengen. Confronterend, maar direct ook heel motiverend. Je weet was er aan schort en wat er moet veranderen. Zij heeft mij de app “Mijneetmeter” aanbevolen en dat was een superfijne ondersteuning.

Vervolgens hebben we bijna wekelijks afgesproken voor een weegmoment en een bespreking over mijn eetgedrag van de afgelopen week. Het afvallen ging prima en mijn inzichten in een gezonde leefwijze groeiden met de week.

Annemieke motiveerde met advies over eetpatronen in de vorm van recepten en gaf in de persoonlijke gesprekken veel suggesties met betrekking tot voedingsstoffen.

Bewegen was ook een sleutelwoord in Annemieke haar begeleiding. En dat heeft mij ook zeker weer “meer” in beweging gebracht. Op de fiets naar mijn werk en een langere ronde wandelen met de honden. Heel simpel, maar erg effectief.

Soms ervaarde ik haar enthousiasme als “veel”. Absoluut niet vervelend bedoelt maar met een bijna fulltime baan, 3 kinderen en een druk sociaal leven is alles wat wordt aangeraden best veel. Dit heb ik ook met Annemieke besproken en ik hoop dat zij dit ervaart als positieve feedback.

Inmiddels ben ik ruim 10 kilo afgevallen en zit ik superlekker in mijn vel. DANKZIJ Annemieke!

* de client wil graag anoniem blijven.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen of vul het onderstaande contact formulier in.   Openingstijden:
  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Adres:
  • Geldelozeweg 31
  • 1625 NW Hoorn